Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1993000

5 powodow dla ktorych wiekszosz mezczyzn jest hipokrytami

Polecane posty

Gość kasia1993000

1. W typowo meskim gronie panuje nie oficjalne przekonanie ze im wiecej mezczyzna ma podbojow seksualnych na koncie - tym mowiac w skrocie jest lepszy od innych. Podnosi to jego ego i wiadomo, koledzy go bardziej szanuja. Z kolei na kobiety rozwiazle mezczyzni mowia delikatnie mowiac ze sa ,,puszczalskie'' (nie chce gorszych sformuowan uzywac ). A z kolei jak mezczyzna jest rozwiazly to mu gratuluja. No ale wiadomo - facet moze. 2. Mezczyzni w swoim meskim gronie jawnie gardza ,,puszczalskimi kobietami''. Nie wyrazaja sie o nich dobrze - wiadomo. Co jednak w ogole im nie przeszkadza aby takie panie zaprosic na zakrapiana impreze czy meski wieczor. Wtedy to potrafia byc do nich bardzo przychylni. Sa mili, stawiaja alkohole. I chetniej je zapraszaja niz normalne kolezanki ( z normalnymi kolezankami zreszta wiekszosc nie chce sie przyjaznic ) bo przynajmniej z latwych pan jest ,,pozytek''. By potem je obgadac ,, to jest zwykla ..... ''. Ale ze z ta ,,zwykla .....'' imprezowal i wyladowal celowo w lozku - wiec znizyl sie do jej poziomu- oczywiscie juz nie widzi. 3. Mezczyzni uwazaja ze facet moze wszystko upic sie ,przeklinac ,wdac sie w bojke itp itd. W meskim gronie takie zachowania sa norma gdy mezczyzni ida sie zabawic na miasto. Natomiast jak kobieta powie chociaz by slowo na K to juz krzywo sie popatrza. Mlodemu mezczyznie wolno wrocic do domu o swicie wstawionemu. I nikt nic nie powie. Jednak jak to mowia - kobiecie wiele rzeczy nie wypada. A sami robia to namietnie. 4. Znaczna wiekszosc mezczyzn definitywnie i jawnie gardzi gejami. Co nie przeszkadza im aby akceptowac lesbijki. W meskim gronie otwarcie mowia ze pe)daly sa be (delikatnie mowiac) a lesbijki sa dla nich fajne ,atrakcyjna ,chcieli by trojkata z takimi itp. Gdy sie im powie ze to hipokryzja to w zywe oczy wmawiaja ze to zupelnie co innego. Lesbijki to dla nich nie jest juz homoseksualizm ktory zagraza spoleczentwu tak jak geje ,tylko cos fajnego co trzeba akceptowac. Natomiast ,,pe)daly do gazu''. 5. I ostatnie co mnie najbardziej smieszy. Mezczyzni otwarcie mowia ze brzydza sie gejow. Jak sie zapytac dlaczego to krzycza ,, no jak to dlaczego ,przeciez wala sie w d''. O czym oczywiscie zapominaja jak swoim partnerka wierca w brzuchu dziure i wypraszaja anal. Sami liza tam kobiety ( rimming ), chca tam penetrowac. Ale homoseksualisci sa dla nich wstretni i obrzydliwi ze swoimi praktykami lozkowymi. Pisze ten post na podstawie wieloletnich obserwacji. Przebywam na codzien w meskim gronie. W pracy mam wiekszosc mezczyzn , mam dwoch braci i kuzynow i stycznosc z ich kolegami. Pracowalam tez w pubie z piwem. Wiec meskich rozmow nasluchalam sie tysiace. Przykro mi panowie ale taka jest prawda o wiekszosci z was :)

Gość gość
Nie wiem z jakimi mężczyznami się zadajesz, ale domyślam się że masz nie więcej niż 20 lat. Z żadnym z wyżej wymienionych punktów zgodzić się nie mogę i towarzystwo facetów które znam w ogóle nie pasuje do twoich wymysłów... no chyba że dotyczy to bardzo młodego wieku, wtedy wiadomo że człowiek jest jeszcze głupi i miewa dziwne teorie.

Gość gość
Pracowalam tez w pubie z piwem x Przestań zadawać się z prymitywami z pubów, bo niestety ale 99% bywalców takich lokali to osoby bardzo prymitywne i zwyczajnie głupie.

Gość gość
W pracy mam wiekszosc mezczyzn xxx Gdzie pracujesz?

Gość gość
Kut/as Myślivski :-D

Gość Kasia1993000
Mam 24 ,chyba widac po nicku

Gość absolootna
1. jeny guupia babo. bo jak facet ma wiele lasek to znaczy, że wiele może zapłodnić, a jak baba ma wielu facetów to sama nie wie kto jest ojcem i od kogo wymagać opieki nad dziećmi XXX 2. chuć jest wielka, ale jej cel - czyli zapłodnienie jest ważniejszy. dlatego qrwy nie są poważane, bo choć dają mu przyjemność to godzą w jego interes jako partnerki (nie wiadomo czy on zapładnia czy inni, bo baba się puszcza) XXX 3. bo facet ma być twardy, a baba mniej 4. bzdura, też gardzą lesbijkami tylko lubią sobie na doopy popatrzeć i wydaje Ci się, że lesbijki są dla nich cool. oni oglądają hetero udające lesby - jak patrzą na te prawdziwe to im się rzygać chce 5. sperma to nie tylko zapłodnienie, nie wszystkie plemniki mają taki cel, niektóre mają uniemożliwiać zapłodnienie innym samcom. walenie w doopkę samicę czy spust na samicę to więc co innego niż sytuacja, gdy jeden facet wypina się drugiemu - kiedyś ten co wygrywał dla upokorzenia rżnął rywala w doopę (tak było hehehe) X OGÓLNIE nie ma porównania dla zdrady samca i samicy, to inna waga. jeśli samica zdradziła to on musi wychowywać cudzego bachora. jeśli samiec zdradził to ona będzie dostawała mniej zasobów samca (bo część pójdzie na obcego dzieciaka). ale jeśli facet jest mega bogaty w zasoby to nie będzie dla baby żadnej różnicy X Tu nie ma żadnej hipokryzji tylko pseudointelektualizm babski.

Gość Kasia1993000
W tym pubie co pracowalam przychodzili rozni mezczyzni. Nie, nie tepe dresy ze starym bmw.

Gość gość
Mężczyźni, których opisałaś to idealny przykład tzw "złego chłopca" za którym latają kobiety.

Gość Kasia1993000
absolootna nie bede z toba dyskutowac bo nie moj poziom , ty poziomu nie masz za grosz i w dodatku jestes trollem. Wlasnie przez takich jak ty wybielajacych facetow z racji tego ze sa samcami i wszystko im wolno niszczysz wizerunek mezczyzn. Sprowadzajac ich do narzedzi ktore zyja by zaspokoic glowne potrzeby jak glod ,sen i poped plciowy. Myslacy glowka na koncu penisa, nie glowa. A co do gejow to temu co jest penetrowany jest przyjemnie ,poczytaj o meskim punkcie g ktory znajduje sie w odbycie u faceta. I moze miec orgazm podobny do tego co kobieta w pochwie. To juz nie jest zmuszanie i ponizanie.

Gość gość
Ludzie z natury są hipokrytami i płeć nie ma tu żadnego znaczenia. Kobiety wcale nie są lepsze, wystarczy poczytać to forum... jak kobieta zdradzi, to widocznie miała powód, jak zrobi to facet to od razu d****arz, a najzabawniej jest z tym waszym równouprawnieniem, jesteście jak najbardziej za ale od warunkiem że jest to wam na rękę.

Gość absolootna
zatkało Ci kakao i nie wiesz co odpowiedzieć. nie masz większych ambicji niż przerabiać oczywiste rzeczy? może zamiast najeżdżać na facetów naucz się odpowiadać na odpowiedzi zamiast się obrażać

Gość gość
jak kobieta zdradzi to widocznie miala powod... a faceci co mowia ze jak kobieta zdradzi to dzifka za to facetowi skok w bok od czasu do czasu sie nalezy bo jest samcem i taki instynkt

Gość gość
19:13 czyli facet niewiele różni się od goryla. Brawo :P Ludzie mają zasady, ale co ty możesz o tym wiedzieć.

Gość Kasia1993000
Kuba to w jakim wieku mezczyzna przestaje byc mlodym chlopcem. Faceci po trzydziestce czesto maja takie mniemanie.

Gość Kasia1993000
Kuba Myslivski Powiedz mi zatem w jakim wieku facet przestaje byc mlodym chlopcem. Bo po 30 maja czesto takie mniemanie jak opisalam..

Gość kasia1993000
Kusza* przepraszam zle przeczytalam

Gość gość
19:39 Bóg stworzył ludzi i zwierzęta, ale skoro ty chcesz być małpą... Czy zwierze może dyskutować z człowiekiem? Hmm chyba mi podlegasz :P

Gość gość
Kusza dasz pupkę do wylizania?

Gość absolootna
"Widzisz, my ludzie, ciągle borykamy się z dylematem: być człowiekiem, czy zwierzęciem. " X Być BOGATYM. :D Wtedy możesz mieć i 5 bab i opłacać swój harem. Wg mnie to sztuczny problem. Trzeba się kierować interesem własnym, na tyle by nie krzywdzić innych, bo wówczas godzi się też i w swoje interesy robiąc sobie wrogów. I tyle. Nie być frajerem/ką.

Gość gość
Mogę c***alcem wskazać kilka kobiet które idealnie wpisują się we wszystkie punkty, łącznie te z gejami, bo kobiety również bardziej brzydzą się mężczyzn homoseksualnych niż kobiet. Zmień towarzystwo lub miejsca w których bywasz, bo masz jakieś bardzo przykre doświadczenia.

Gość gość
to akurat nie prawda bo geje zazwyczaj maja duzo kolezanek czesto wiecej niz hetero kolesie

Gość gość
Prawda 100%%

Gość Kasia1993000
Tu masz racje. Cala masa mezczyzn jest nie dojrzala.

Gość absolootna
Jeśli społeczeństwo wymiera tak jak nasze (powoli, ale jednak) to raczej nie można postępować wedle jego norm.

Gość absolootna
jeśli normy społeczne (rodzina, znajomi) każą/radzą facetowi np. być uprzejmym dla baby to kończy się to tragicznie, baby nie dopuszczają do siebie takich facetów, bo dla nich to ciepłe-kluchy. po ślubie są udawane migreny byle nie było seksu, rodzi się max 1-2 dzieci i bierze się rozwód (to baby inicjują ok. 75% rozwodów). X jest taki film na youtube "10 dowodów że Donald Trump znęca się nad swoją żoną" i tam faktycznie widać jak ją totalnie olewa i w ogóle trzyma na smyczy. kobiety faktycznie kochają badboyów a la Grey. powiesz, że dla bogactwa każda się na wszystko zgodzi - ale już takiego Deppa sprytna kobieta ogołociła z połowy majątku i zostawiła (czy zrobi to wkrótce). pewnie był dla niej za dobry, wykazał się słabością charakteru, nie zdominował jej. czyli jak widzisz jest ścisłe połączenie między normami społecznymi a atrakcyjnością. normy nakazują być romantycznym - Walentynki, kwiatki, szacunek dla kobiet. to się nie sprawdza i niektórzy zdają sobie z tego sprawę. zresztą muzułmanie - mają baby za nic, a te rodzą im mnóstwo dzieci i są totalnie poddane

Gość gość1231
To co opisałaś, to totalne stereotypy. Ja np. uwielbiam rozwiązłe mężatki, oby mnie nie zdradzały. Do gejów nic nie mam, chyba ze w jakis sposób zajdą mi za skore. Generalnie nie przepadam za agresja i przeklinaniem zarówno ze strony kobiet jak i mężczyzn. Niestety czasem samemu mi sie zdarza przekląć. Jakiś czas temu prof. Vetulani (neurobiolog) powiedział, ze dla społeczeństwa dobra jest poligamia. Zgadzam sie z tym w 100%!.

Gość gość
Tylko wiekszosc kobiet ugania sie za takimi facetami. Nawet badania naukowe to potwierdzaja

Gość gość
Czytalem kiedys, ze kobiety mowia ze chca opiekunczego, czulego itp, ale gdy chodzi o prokreacje to oszukuja swoj mozg i wybieraja tych zlych. Niestety z ewolucja sie nie wygra