Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie nigdy sobie żadnego ubrania nie kupiłem

Polecane posty

Gość gość

(wyłączając oczywiście majtki, skarpety i buty) a mam 24 lata. Zawsze ubrania dostawałem od wujków, cioci, znajomych. Nieraz rodzice mi kupili, ale rzadko. A nawet jak chciałem sobie kupić to przecież trzeba wydać te 50 zł, a to jest w Polsce prawie dzień roboty.

Gość kloccc
na f23 wszyscy noszą na ciele ubrania za 1000zł hehe

Gość gość
50 zł to dla mądrego człowieka jest około 50 minut roboty.

Gość gość
co to jest f23?

Gość gość
Czytałem o kolesiu który w Szwajcarii na etacie wyciągał w przeliczeniu 400 zł na rękę siedząc przed kompem cały dzień. Nawet nie miał studiów i nie znał dobrze niemieckiego.

Gość gość
Ja najwięcej w 1 dzień zarobiłem to 200 zł w ciągu 11 godzin na zbieraniu truskawek. Ale byłem później tak wykończony, że następnego dnia już nie poszedłem.

Gość gość
a, zapomniałem że te 400 zł na godzinę

Gość gość
złodzieje jedne, na kompie siedzo i kasę trzepio

Gość gość
ale w ubraniu będziesz chodził dłużej niż dzień. To powiedz jeszcze że te co dostajesz to ich nie pierzesz bo proszek do prania to pół dnia roboty

Gość gość
proszek do prania, płyn do płukania, woda, prąd, koszt zakupu pralki - wolę już prać ręcznie w misce bez proszku

Gość gość
a jak na skarpetach robią mi się dziury to je ceruję, a jak już się nie da zacerować to ubieram je do góry nogami

Gość gość
to po co w ogóle gdziekolwiek wychodzisz popaprańcu, nie pracuj, nie żryj, nie sprzątaj, nie będziesz musiał wydawać kasy. No i zamieszkaj w kartonie lub szałasie w lesie dzikusie

Gość gość
a jak zjem banana to jem go drugi raz tylko potem jest brązowy. Smakuje nieco inaczej ale po co wydawać pieniądze na następnego

Gość gość
nigdy nic nie kupiłem tez do jedzenia. Co dostane w słoikach od mamy to jem to po kilka razy aż całkowicie wypłowieje. Tym sposobem jeden słoik starcza mi na miesiąc.

Gość gość
a jak wypierdzę dziurę w kroczu to zakładam dłuższe koszulki to wtedy nie widać dziury

Gość gość
tobie chyba ten konsumpcjonizm wyjadł mózg. I tylko wydawać wydawać, i nakręcać ten wyścig szczurów.

Gość gość
gdy muszę się odświętnie ubrać, zakładam garnitur który mam jeszcze z komunii

Gość gość
tobie sknerstwo wyżarło mózg o ile go w ogóle miałeś

Gość gość
mam jedne majtki z dziurą na pupie, zakładam je tylko koło domu, pod spodniami nie widać.

Gość gość
a jeśli Putin napadnie na Polskę to ciekawe kto przeżyje wojnę, ja jestem nauczony oszczędności i przeżyję głód a ty

Gość gość
ja znałem takiego gościa co mieszkał na zimę w lesie w karmniku dla saren. Opatulił się sianem i jakoś żył. Włączył sobie radyjko na baterie i go słuchał.

Gość gość
to wegetacja nie życie i tyle w temacie. Głód akurat nie jest mi straszny ale głoduję świadomie jeśli czuję że mój organizm tego potrzebuje. A Putin po co by miał napadać na Polskę, żeby zgarnąć dwie pary twoich podartych majtasów. Jesteś dziad i tyle, pewnie nie masz dziewczyny bo która by takiego chciała

Gość gość
Nigdy nie miałem dziewczyny i kiedyś mi to ciążyło, bo po prostu nie miałem pieniędzy na dziewczynę. A teraz to się z tego cieszę, dojrzałem do zrozumienia, że dziewczyna to same problemy. I nikt ci nie wypomni, że w dziurawych majtkach chodzisz, bo nikt nie będzie ci w spodnie zaglądał.

Gość gość
Wegetacja to też życie. Wyobrażcie sobie jaką wegetacją musiało być życie ludzi sprzed 100 lat. Teraz mamy o niebo lepiej. 100 lat temu dziewczyny pracowały widłami w gnoju, a teraz to siedzą wypachnione w ciepłym biurze.

Gość gość
Taka jest właśnie kafeteria - przyjść z problemem braku pieniędzy to zaczną ciebie wyzywać od skner i dziadów