Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam depresję?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Chciałbym podzielić się z Wami moja historia. Postalam miesiac temu swoja pierwsza prace. Jest to praca w Korpo. Ciężko mi się w niej odnaleźć, jestem bardzo zestresowana. Bardzo chcialam tutaj pracowac. Ostatnio zrobiłam mały błąd. I się poplakalam przy wspolpracownikach . Wstyd! Ostatnio nie jestem sobą. Jestem zestresowana, placze w domu, nie nam apetytu, nie mam ochoty na przyjemności. Czy możliwe ze mam depresję? U mnie w rodzinie były przypadki takiej choroby. Jest mi strasznie niezręcznie, nie wiem jak mam się zachować jak przyjdę do pracy. Pewnie uważają mnie za kretynke. Co mam zrobić? Szukać nowej pracy? Pomocy!

Gość gość
Twoje zachowanie w pracy byłoby do przyjecia ,ale nie w korpo,tam od razu zostanie to wykorzystane przeciw Tobie. Tam mussz być silna jak stal,nie ma miejsca na ludzkie odruchy. Nie ma koleżeństwa ,nie ma pomocy. Każdy Twój najmniejszy błąd jest uciechą innych,a ten płacz,dziewczyno ,oni prawie orgazmu dostali jak sie popłakałaś. Tak,powinnaś zmienić prace na coś co lubisz bo skończysz w zakładzie dla umysłowo chorych. wiem co pisze ,6 lat pracowałam w warszawskiej korporacji,teraz pracuje ze zwierzętami,zarabiam skromnie i jestem mega szcześliwa,a xanax łykałam garściami.