Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że uważam iż

Polecane posty

Gość gość

Kobieta która jest dziewicą ekhem jest principką która ma o sobie wysokie mniemanie i jest suczyskiem a niedziewica która jest przejechana przez 10 jest zajebista :) ?

Gość gość
Ja lubię niedziewice puszczalskie (przepraszam za określenie ale chodzi mi o te niedziewice co lubią ostro)pomimo że są lekkich obyczajów to mógłbym z taką brać ślub itd ale musiałaby się zmienić

Gość gość
Dziewice to cwane gnoje mysla ze jak maja wianek to sa cool i sa madre a to nie cnota mowi o inteligencji.

Gość gość
Nie sądzę, że uważają się za mądre, bo mają cnotę, ale za porządne na pewno.

Gość gość
gość dziś Cnota tak naprawdę dużo o kobiecie nie mówi!Trzeba być poy*****m durniem z kompleksami żeby k***** komuś to wypominać.Znam kobiety które nie są dziewicami a są z******te babki a znam dziewice co to są głupie i fallusy do gemby biorą pierwszym lepszym

Gość gość
Mi nic do tego jaka jest ważne żeby dużo nie imprezowała ale lubiła się napić i pogadać :D

Gość gość
dziewice są spoko i niedziewice tym bardziej ale nie te puszczalskie co każdemu dają bez urazy dla tych pań ale tak określę;dwole niedziewice normalną co miała 2,3 a ma np 19 lat to i tak spoko.

Gość gość
Ja mam 30 lat i dotąd miałam męża tylko i szczerze żałuję tego.19 lat i 2,3?Dla niektórych to dużo,to nastolatka jest jeszcze ale moim zdaniem wporządku.Ohh jak ja miałam 19 lat to byłam ;) Teraz mi dają 23 lata :P

Gość gość
Mnie brzydzą cizie co miały 10 k***sów naraz w buzi i brzydzą mnie nieogarnięte dziewice z kawałkiem skóry w pochwie

Gość gość
ale wy nienormalni jesteście :O niech każdy żyje jak chce poza tym co to za wielka różnica jest