Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupi człowiek pozwala psu sikać na koło Waszego samochodu

Polecane posty

Gość gość

Idziecie sobie do swojego samochodu , patrzycie a tu taki gamoń z psem co sika Wam na koło - co byście zrobili , wkurzająca sytuacja.

Gość gość
to pies jest gupi bo mądry sika na drzewo:-P

Gość gość
do psiego psychologa czas psa zaprowadzić bo ma odchyły:-P

Gość gość
gościu na parking z psem wychodzi żeby ten się wysikał zamiast iść do parku 500 metrów dalej , właściciel głupi

Gość gość
najlepiej było by postawić swój samochód w garażu lub na strzeżonym parkingu. a jak się chce darmoszki to się trzeba pogodzić z tym że piesek nasika. ja się staram żeby mój na samochody nie sikał. ale jak nasika to histerii nie będę robił przecież.

Gość gość
chamstwo , na drzewa niech sobie sika , bardzo głupi właściciel widać , że nie wie co to wychowanie psa

Gość gość
Podchodzę zrywam gościowi czapkę plecak czy co tam ma i wycieram. Ewentualnie ide za nim czekam az wejdzie do mieszkania siuram na drzwi pukam i informuje ze jesteśmy kwita, ja myje felge on drzwi. Choc to wszystko gdy by była kobieta z psem, jeśli facet zapewne było by mordobicie

Gość gość
Jeszcze nigdy się z taką sytuacją nie spotkałam. Kiedyś jeden pies już podnosił nogę, ale dziewczyna odciagnęła go na smyczy i opieprzyła. Taki kundel średniej wielkości :-) Trzymam samochód u siebie w garażu, a jak do pracy to na parkingu, ogrodzony teren. Po parkingach i garażach zbiorowych nikt z psem nie chodzi :-)