Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks grubą kobietą, wchodzi w gre?

Polecane posty

Gość gość

Skusilibyście sie panowie np. po alkoholu albo z desperacji? Albo takie lubicie?

Gość gość
A co gruba jesteś? Nie wszyscy mogą bzykać księżniczki.

Gość gość
Nie jestem gruba ale nawet jakbym była to pytam z ciekawości :)

Gość prawi 114
zależy co znaczy gruba. .Dla jednego gruba zaczyna się od + 65 kg a dla drugiego od + 90 kg ja naleze do tych pierwszych Czy wchodzi w grę ? Nie .. Dlatego , że czułbym ze ten seks jest słaby. Gruba laska nie jest w stanie podniecić faceta do poziomu wrzenia do 100 C Dla mnie zatem kobieta musi wazyć mniej niż 70 kg nie ma innej opcji

Gość prawi 114
jasne można uprawiać seks z grubą ,tak samo jak można się upic denaturatem ale ja wolę jednak wódke od denaturatu .

Gość gość
prawi 114 dziś Po pierwsze to ciebie nie stać na wódkę, więc tylko denaturat ci pozostaje :P. Po drugie, to ŻADNA kobieta nie pokonała jeszcze odruchu wymiotnego i nie pozwoliła ci się dotknąć :P, dlatego twoje opinie o kobietach są warte tyle, co twoja codzienna porcja denaturatu :P.

Gość gość
prawi114 prezentuje swoje ukochane... jpg :P. My tu rozmawiamy o PRAWDZIWYCH kobietach :D, biedny, internetowy trzepaczu :(.

Gość prawi 114
Ja wyraziłem tylko swoje zdanie ..

Gość prawi 114
ps. denaturatu niestety nie próbowałem

Gość gość
Kobiety też nie :P.

Gość prawi 114
gru be panny muszą mieć swiadomośc , ze faceci , którzy z nimi są to desperaci tak jak ci co piją denaturat. Trudno ich nazwać inaczej ?

Gość prawi 114
gruba baba to chodzący , gadający denaturat

Gość prawi 114
lepiej nie mieć wcale panny niż chodzić z pasztetem

Gość prawi 114
ja nie uznaję pół-środków biorę wszystko albo nic

Gość gość
Lepiej regularnie chodzic do prostytutki niz miec seks z pasztetem

Gość gość
prawi 114 dziś przecież ty nie masz w życiu nic oprócz swojego kalectwa. Dlaczego więc ciągle obrażasz dziewczyny z nadwagą ? One mają w odróżnieniu od ciebie normalne życie. Zazdrościsz im tego ?

Gość gość
No maja normalne zycie piatek wieczor z paczka chipsow przed telewizorem a znajomi sie bawia w najlepsze :P zreszta idz na zakupy i nie ma twojego rozmiaru cudowne :)

Gość prawi 114
Ja nikogo nie obrażam , tylko przedstawiam sprawy takimi jakie są .. Gardze kolesiami , którzy mają gruba panny. Jeśli dla ciebie picie denaturatu jest normalnym życiem to powodzenia

Gość prawi 114
Ja nikogo nie obrażam , tylko przedstawiam sprawy takimi jakie są .. Gardze kolesiami , którzy mają grube dziewczyny Jeśli dla ciebie picie denaturatu jest normalnym życiem to powodzenia

Gość gość
Prawik gustuje w wychodzonych szkapach

Gość gość
prawi 114 dziś Jesteś za głupi, by pojąć, że życie toczy się POZA twoim małym rozumkiem i ma głęboko w d_pie twoje przemyślenia :P. Nawet menel walący denaturat, ma ciekawsze i bogatsze życie uczuciowe od ciebie.

Gość prawi 114
Nawet jeśli nie udawało mi się osiągnąć normalność , to zawsze unikałem nienormalności Uwierz mi świetnie na tym wyszedłem .. Nie czuje żebym coś przegrał Wręcz przeciwnie.. Ciesze się z każdego dnia . Lepsze życie w pojedynkę niż z pasztetem

Gość prawi 114
Nawet jeśli nie udawało mi się osiągnąć normalności , to zawsze unikałem nienormalności Uwierz mi świetnie na tym wyszedłem .. Nie czuje żebym coś przegrał Wręcz przeciwnie.. Ciesze się z każdego dnia . Lepsze życie w pojedynkę niż z pasztetem Niczego w życiu nie żaluję

Gość prawi 114
Poza tym gdyby mi zależało na obrażaniu dziewczyn z nadwagą , to ciągle zakładałbym o nich tematy .. Czy tak jest ?

Ta cała chudość, to choroba naszych czasów. Media Wam wmówiły jak macie wyglądać, co golić, czym się smarować, co jeść... A widzieli kiedyś posążek bogini płodności? Z czasów, gdy nie było tv...