Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudniesz dla mnie , pulpeciku?

Polecane posty

Gość gość
jak dostane zwrot podatku to kupie panache sport stanik za 230 i buty sporotwe 300 zl. potem karnet. poki co bede cw w mieszkaniu. ale tylko dla ciebie. bo jesli masz mnie w du,pie to nie zamierzam zrzucac tych 5kg ..

Gość gość
Tylko dla siebie*

Gość gość
A do jakiej wagi?

Gość gość
dla siebie nie zamierzam. dla innych facetow tez nie bo mam w yebane na sisuiorow. tylko dla ciebie moglabym ale i tak ty nic nie chcesz, wiec moge dalej wp******lac :D idioto nie widzisz ze mam tsh 3,4 i to wina wszystkiego. przeciez ja nie jem duzo. dzis sniadanie 3 kromeczki i kilka kawałkow ciasta. zadnego obiadu nawet nie miaLAM

Gość gość
Idioto :o Zalezy mi na Tobie ;D

Gość gość
3 kromki, kilka kawałków ciasta i gdzie ty grubasie chciałas jeszcze ten obiad zmieścić?!

Gość gość
Nie schudnę, pragnę być twoim pulpecikiem 👄 :D

Gość gość
jak to gdzie. powinno sie rano zjesc ze 2 kanapki, potem za 3 h drugie sniadanie, potem 2 dania na obiad i deser, kolacje/ no to moje 3 male kromeczki i male kawalki ciasta ktore wspolnie daja wielkosc kostki z cukierni za 5 zl.. to duzo nie jest

Gość gość
gość dziś jak to gdzie. powinno sie rano zjesc ze 2 kanapki, potem za 3 h drugie sniadanie, potem 2 dania na obiad i deser, kolacje/ no to moje 3 male kromeczki i male kawalki ciasta ktore wspolnie daja wielkosc kostki z cukierni za 5 zl.. to duzo nie jest x Nie pulpeciku :D

Gość gość
nie schudne bo uwazam ze majac 30 lat nie moge byc takim chuchrem jak rok temu, kiedy w tatuum lecialy ze mnie gacie w rozm 36, kiedy piekna tunika z esprit wisiala bo nie mialam dupki tylko plaska pustke, kiedy gacie z esprit kupowalam w 32 rozm. kiedy cyckow nie mialam a teraz sa one sredniej wielkosci bez szalu. majac 30 lat nie mozna byc szkapa bo wszystkie zmarchy na gebie widac,wiek zobowiazuje do jakiejs bardziej kobiecej sylwetki