Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odważna w łózku czy niewinna?

Polecane posty

Gość gość

Jakie kobiety wolą mężczyzni w łózku? Dzikie,pomysłowe i szalone ,zdecyowane czy jednak słodkie,niewinne, troche nieświadome co to trzeba poduczyć???? Jakie macie zdanie?

jednoznacznej odpowiedzi to ty nie dostaniesz na to pytanie bo są różne gusta i guściki- ważne żeby umieć się dopasować do siebie, każdy ma swoje granice

Gość gość
Odpowiedzi może i dostaniesz ale od facetów którzy od lat nie widzieli na żywo gołej kobiety bo tacy tu siedzą

Gość gość
Haha dokładnie..w łózku wszystko powinno dziać sie naturalnie,jesli kobieta ma temperament to po co ma udawać cnotke wstydliwą i słodką i na odwrót-spokojna na codzien kobieta nagle przeciez nie przeistoczy sie w drapieżną kocice bo to głupie i nienaturalne

Gość gość
spokojna na codzien kobieta nagle przeciez nie przeistoczy sie w drapieżną kocice x Osoby bardzo spokojne w życiu codziennym bardzo często są też bardzo "zboczone" i dla niektórych właśnie łóżko jest sposobem na wyżycie się i rozładowanie emocji. Także nie łączyłbym seksu z zachowaniem wśród ludzi.

Gość gość
A ja chciałabym przełamać się i spróbować nowych rzeczy ALE jakoś nie mam odwagi . Niewiem czy ja zbyt mało odważna czy może partner umiejetnie powinien mnie namówić .Mam nadzieję,że przyjdzie to z czasem .

Gość gość
spokojna na codzien kobieta nagle przeciez nie przeistoczy sie w drapieżną kocice x W doopie bylaś i goowno wiesz o ludzkiej psychologii śmierdzielko.

Gość gość
To kwestia zaufania do partnera, jeśli nie potraficie mówić sobie o wszystkim to i w łóżku zabraknie odwagi.

Gość gość
Martwie sie,że jak zaproponuję mu coś nietypowego to będzie zle myslał o mnie.

Gość gość
Te pierwsze zdecydowanie

Gość gość
Kobieta potrafiaca sie ****** jest w moich oczach 100 razy seksowniejsza i kobieca.

Gość gość
gość dziś x Czyli brak zaufania i strach przed reakcją partnera. Jak mu o tym nie powiesz to się nie przekonasz, ale jeśli źle o tobie pomyśli, to ty pomyśl czy to aby na pewno właściwy facet dla ciebie.

Gość gość
Pierwsze nie wyklucza drugiego, nie ma co brnąć w stereotypy.

Gość gość
Musi byc po prostu czuć i widac ze kobieta cie pragnie i jest jej dobrze