Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci wola kobiety z dzieckiem anizeli singielki

Polecane posty

Gość gość

bo singielki sa zimne karierowiczki, a te z dzieckiem rodzinne kochajace wg mezczyzn

Gość gość
Dobry żart. W życiu nie spotkałem faceta, który chciałby wychowywać owoc cudzej spermy i łatwej panienki.

Gość gość
taaaaaaaaaaaa ......... napewno ! :D wez sobie wmawiaj dalej :D

Gość gość
autorko, ale pierdłaś głupio !

Gość gość
Wszyscy cię wysmiali :D rzuć jeszcze taki żarcik podobny ,poprawiłaś nam humorki :D

Gość gość
autorka wygrala nagrode na dowcip roku:D:D:D

Gość gość
HAHAHAHAHA post dnia xDDD

Gość gość
Uzasadnienie głupie, ale sam fakt się zgadza. Też zauważyłam, że samotne mamy raz dwa znajdują następnych facetów. Po prostu atrakcyjnej lasce zawsze ktoś chce zrobić dziecko, a nawet jak już jest sama z tym dzieckiem, to zawsze znajdzie się ktoś, kto mimo to, chce taką. Mam mnóstwo takich dookoła.

Gość gość
dzieciate mogą liczyć tylko na to, że "na bezrybiu i rak ryba"

Gość gość
Poniekąd tak jest, te dzieciate są znacznie łatwiejsze i wystarczy się z taką raz umówić, a ta będzie za tobą latać na kolanach i się prosić, ale tu chodzi tylko o seks i nic poza tym.

Gość gość
a niektóre singielki nawet na bezrybie nie mogą liczyć 😭

Gość gość
To ja coś powiem z perspektywy faceta, w kobietach które posiadają małe dziecko jest coś co facetów przyciąga, są radośniejsze, sprawiają wrażenie cieplejszych i bardziej uczuciowych, do tego są stabilniejsze emocjonalnie i bardziej przewidywalne, ale paradoksalnie fakt posiadania dziecka zniechęca.

Gość gość
Jak laska jest atrakcyjna, to zawsze ma stadko adoratorów, którzy lecą na taką bez względu na to czy ma dziecko, czy nie. Jak już ktoś jej to dziecko zrobił, to najczęściej musiała być atrakcyjna.

Gość gość
Mnie jako faceta nie zniechęca fakt posiadania dziecka przez taka kobiete i bycia samotną matką...tylko to, ze w wiekszosci przypadków ona utrzymuje kontakt z ojcem dziecka = a to same problemy, czesto po latach taki tatuś nagle chce wrocic do niej bo jakas inna go kopnęla w d**e albo zadna nie chciala albo nie ma mu kto gaci prac i zaczyna sie... Kobieta z dzieckiem TAK pod warunkiem, ze ma uregulowany stan prawny dziecka tj wylaczne prawo opieki, jesli ojciec dziecka nadal ma w papierach prawo do opieki to lepiej trzymac sie od takiej z daleka

Gość gość
wy prawiki smiejecie sie jak glupki, bo wam tylko ksiezniczka disneya by odpowiadala, a prawda jest taka ze kazdemu innego facetowi bardziej odpowiada szczesliwa mloda samotna mama anizeli zdesperowana stara panna

Gość gość
Prawiki bo nie chcą puszczalskiej z dzieckiem? HA HA! ...puszczalska dowartościowuje się samodzielnie, dokładnie w takich sytuacjach przydaje się ta ich głupota, głupoty pisze i jest z siebie zadowolona

Gość gość
Bo dzieciate są łatwe, wystarczy kiwnac palcem a już nogi rozkładają, do łóżka zapraszają i nadskakuja. Za dziewczyną ładną bez balastu trzeba się nachodzic, zawalczyć i wydać. Dlatego prości faceci bez kasy wolą te pierwsze.

Gość gość
Jak atrakcyjna to znajdzie szybciej faceta niz przeciętna singielka..i moze sobie mieć nawet troje dzieci to adoratorów bedzie miała pod dostatkiem

Gość gość
Jasne, dla facetów wygląd jest najważniejszy, więc co z tego, że nie mam dzieciaka, mam zapewne ciaśniejszą pochwę, skoro wizualnie prezentuję się gorzej od niejednej mamuśki...

Gość gość
Faceci lecą na te z dziećmi tak samo jak na mężatki, łatwy seks i tyle, a nie cudze dzieciaki czy namawianie do rozwodu... ogarnijcie się trochę bo pier/dzie/licie głupoty nie z tej ziemi że dziecko to zaleta :-D

Gość gość
Jestescie podli.. Wyszłam za mąż w wieku 27 lat po długim związku, w wieku lat 30 urodziłam córkę, rok później mój mąż przeleciał 20 letnia królową disco. Takze która z nas jest łatwa? Zostałam samotna matka bo jeszcze tej samej nocy wywalilam go na zbity pysk w samych gaciach. I czy to moja wina? Nie piszcie ze matki z dzieckiem są puszczalskie bo to przykre.

Gość gość
Całe wieki wiedziały że to utrudnienie w znalezieniu faceta, że trzeba szukać wśród frajerów, a teraz nagle to zaleta, na bank to lewactwo z czarnych marszów im to pociska tak jak invitro i skrobanki :-D Ja bym chciał wiedzieć ile bab korzystało z obydwóch ofert ;-)

Gość gość
gość dziś Bo dzieciate są łatwe, wystarczy kiwnac palcem Łatwe, na które nawet nie trzeba kiwać palcem znajdziesz w każdej z tych grup tj. samotnych matek, panienek/ singelek, panienek z odzysku itp. A tym wszystkim, którym rzekomo "palcem kiwnąć wystarczy", najlepiej wychodzi właśnie .. kiwanie palcem

Gość gość
dziś Tak, tak wszystkiemu winne lewactwo ;)

Gość gość
gość dziś dodatkowo jesteś rozwódką, nie wiem czy to zaleta ;-) ...ale na pewno nie licz na medal za małżeństwo z kur/wia/rzem, no i to nie zmienia faktu że jesteś równie atrakcyjna jak mężatka, czyli do rypanka na konto alimenciarza

Gość gość
Ale jełopy się wypowiadają. Ożeńcie się z bezdzietnymi, zostańcie ojcami, to pogadamy. Nie ma chętnych ??

Gość gość
20:45 na pewno jesteś dobrą, ciepłą, zasługującą na miłość dziewczyną

Gość gośćlaluna
Bo sa bezplodni i nie moga miec swoich dzieci biologicznych