Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modelka z przymusu mamusi

Operacja biustu w wieku 16 lat. Czy to legalne?! Pomocy!

Polecane posty

Gość Modelka z przymusu mamusi

Matka mnie nagabuje, abym zgodziła się aby zrobili mi operację powiększania piersi, ponieważ mam bardzo małe i jej to bardzo przeszkadza. A chce abym miała większe, ponieważ jeszcze nim się urodziłam to ubzdurała sobie, że zostanę modelką, a mój aktualny biust uniemożliwia jej spełnienie swojego marzenia. Już od najmłodszych lat byłam szykowana do roli modelki, swoje pierwsze sesje miałam w wieku około 11 lat, dla jakiś zagranicznych, ruskich czy tam ukraińskich, agencji modelingu dziecięcego. Pamiętam to, iż ciężko mu było bez pomocy zrozumiale mówić po Polsku. Zawsze zabiegana, żyjąca pod pantoflem mamuni, samotnie, bez znajomych. Jedyne znajomości, jakie ona akceptuje to takie, które uwaga cytuję "pomogą mi rozwinąć moją karierę". A mój niepokój potęguje jeszcze masa rzeczy w internecie, których naczytałam się o pracy modelki. Że jest to po prostu prostytucja, tylko na wyższym szczeblu i ładniej nazwana, a "rozwijanie kariery" odbywa się głównie po przez ciągły seks z różnymi bogatymi facetami z całego świata. Coś w mnie pękło po tych wszystkich latach dopiero jak mama zaczęła mnie "przekonywać" do tytułowej operacji. Czytałam, że wystarczy tylko zgoda i obecność rodzica przy zabiegu, a ona twierdzi, iż ma już wszystko zaklepane u jakiegoś znajomego lekarza, u którego sama powiększała swój biust. Co mam robić? Boję się, że jak zgłoszę to mama nakłamie tak, iż nikt nie uwierzy w moje słowa, a łgać to potrafi, ponieważ nawet najbliższa rodzina nie jest świadoma tego całego piekła, myślą, że to wszystko to moje prawdziwe marzenia! Pomocy!

Gość gość
Tak się składa że modelki zazwyczaj biustu nie mają, wystarczy popatrzeć na te z wybiegów.

Gość gość
Dosyć marna jest ta prowokacja 2/10

Gość Pan jehowa
pyerdolnij swoją starą w czoło. piszę to do każdej bez względu czy poważnie czy to fake. nie dajcie się, kula ziemska jest ogromna a Bóg dał Wam chłopa którego szukajcie. chora mamusia i tatuś i gej i inne choy wie co niech się zakopie. każdy jest wyjątkowy.

Gość gość
Ja miałam małe i dzięki ginekologowi nauczył chłopaka potem męża jak masować po okresie piersi. Nauczył bo zawsze jest przy każdym badaniu cipki obok mnie i wspierał porody bo ja decyduje o obecności osoby bliskiej nie zboczy lekarz bo tylko tacy wypraszają osobę bliską. A są zboczeni jak ostatnio onkolog , urolog ..Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Nie rusza się niczego bo nawet można przepłacać życiem zabieg lub zakażeniami !!! A będziesz matką to będziesz miała problem z karmieniem maluszka. Jak będziesz miała chłopaka to naucz go masować piersi w Google przeczytasz jak masować piersi by uniknąć raka bo dlatego zalecił ginekolog masowanie mojemu chłopakowi.

Gość gość
Ej ty od ginekologa! Tak, ty! Tam są drzwi. Wypierdzielaj nimi!