Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktywnydzidzius

Energiczne ruchy dziecka 35 tydzien

Polecane posty

Gość aktywnydzidzius

witam. mam do was pytanie. jestem w 35 tygodniu a moja dzidzia w brzuch caly czas pelna energii. moj brzuch caly czas faluje czy to dzien czy to noc. wlasnie mialam az dzis pobudke z tego powodu o 6 rano :) ale czy to normalne? zeby juz w takiej koncowce dzidzia az byla tak aktywna? moj pierwszy syn byl nad wyraz leniwy juz w 9 msc ciazy nie mial na to miejsca i liczylam jego ruchy. a tutaj wrecz nie musze. tak ciesze sie bardzo ze go czuje ale troche jego nadmierna aktywnoscia sie martwie. mieszkam w Anglii wiec nie bede tlumaczyc czemu pytam na forum;)

Gość gość
A czemu Cie to martwi? Powodem do zmartwien jest nagla wzmozona lub zmniejszona aktywnosc dziecka, a i to nic nie oznacza, bo dziecko moze miec lepsze i gorsze dni. Jak maluch jest *****iwy od poczatku to mysle ze nie masz sie czym martwic. Ja jestem w 2 ciazy i tez mam wrazenie ze mala nie spi, syn mial stale pory aktywnosci i potrafil 2-3 godziny nie kopac a teraz mloda cwiczy joge cala dobe:)

Gość aktywnydzidzius
wiesz poprostu wszedzie gdzie czytam to pisza ze aktywnosc spada z powodu ze maluch ma malo miejsca. stad poprostu troche sie zmarwilam czy wszystko jest tak jak byc powinno

Gość gość
Niby tak pisza, ale ja wlasnie z synem nie zauwazylam mniejszej aktywnosci, raczej bardziej sie rozpychal bo mial mniej miejsca i te kopniaki byly juz dla mnie mocno bolesne. Teraz to jest 31 tydzien wiec jeszcze nie wiem jak bedzie pod koniec. Obserwuj te ruchy ale sie nie zamartwiaj i pamietaj ze nadmiar internetu w ciazy szkodzi:) spytaj polozna na wizycie, mysle ze nawet w uk jakby to bylo niepokojace to by zareagowali;)

Gość aktywnydzidzius
tu o co się nie spytam. to everything is fine:) dlatego pytam na forum. ale skoro tak ma być to no cóż. nie przespane noce już mam od 3 tygodni i chyba tak zostanie:)

Gość gość
Ja mam to samo, moja mala bryka jak szalona, od poczatku tak bylo. Takie dziecko co poradzic :)

Gość gość
Moja w 40 tygodniu jak sie wyprostowala to nie raz zebro mnie zabolalo, mowilam wtedy do niej ze jak sie urodzi to ja bede laskotac w stopki :-) i teraz jej opowiadam jak przebieram "dawaj te stopki co mnie tak kopaly pod zebrami hejhr i miziam i caluje a ja to laskocze isoe snieje w glos"