Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goPiotrekść

Odbitki zdjęć online

Polecane posty

Gość goPiotrekść

Ja też niedawno odkryłem taki sposób na wywoływanie zdjęć przez internet. Na początku trochę się bałem jak to będzie wyglądało, ale siostra mi wszystko wyjaśniła, bo sama korzysta z tego i poszło bez problemu:www.odbitki-walczak.pl lub coś takiego. Akurat skorzystałem z tej strony do wywoływania zdjęć: http://www.odbitki-walczak.pl , bo siostra często u nich zamawia odbitki i zawsze są one jakościowo dobre. Wiadomo, cena jest istotna, ale tutaj też chodzi o groszowe różnice w cenie, więc dla mnie na pierwszym miejscu jest jakość tych zdjęć.

Gość gość
Ja ostatnio wywoływałam w http://lab31.pl bardzo fajnie bo nie trzeba chodzić po fotografach :)

Gość Polajz
zdecydowanie lab31.pl, szybko wrzucasz foty i zaraz masz odbitki :)

Gość gość
Najtaniej to się ogarnia przez Empik Foto. Przerobiliśmy już w ten sposób setki zdjęć. Macie u nich aplikację online, do której wrzucacie wszystkie fotki, wybieracie jakie chcecie odbitki, a później odbieracie w salonie, bez płacenia za przesyłkę, albo czekacie na kuriera. Jakość w porządku, a cena zawsze najniższa, jaką, udaje mi się znaleźć. Od kilku lat niczego pod tym względem nie zmieniam.

Gość gość
Również Empik Online, od dosyć dawna. Nie ma żadnych problemów. Przede wszystkim chodzi o to, że fajną jakość dają przy niskiej cenie. Nie widzę różnicy w stosunku do labów na mieście, a jednak tam płaciliśmy kilka razy więcej. Co tutaj dużo mówić - chyba lekka przesada, prawda?

Gość alinka_004
Ja mogę polecić tą stronę https://www.foto4u.pl/ znalazłam ją przypadkowo w internecie, poczytałam trochę i miała same dobre opinie z czym się zgadzam. Ceny wahają się od 15 gr za odbitkę, szybka wysyłka i dobra jakość papieru

Gość gość
Ja zawsze zamawiam sobie zdjęcia online. Korzystam z fotoprint.pl ponieważ maja dobre i konkurencyjne ceny za wywoływanie zdjęć. A przy większej ilości można skorzystać ze sporych rabatów.

Gość Martynaxx
Najlepszą opcją jest zamawianie zdjęć własnie przez internet. Nie musimy marnować czasu na chodzenie i czekanie w kolejce do fotografa na wywołanie naszych fotografii. Ostatnio znalazłam ciekawy artykuł jednej z użytkowniczek bloga na ten temat http://www.galicja-konie.pl/fotografia-i-film /wywolywanie-zdjec-przez-internet/

Gość petago

Załatwiając przy okazji jakiejś promocji można to na spokojnie ogarnąć za kilkanaście groszy za odbitkę - tak jest na Empik Foto. I lepiej załatwiać to online. Szybciej zrealizujecie zamówienie, nie będzie żadnych problemów, a jakość odbitek bez zarzutów. 

Nawet by mi się nie chciało załatwiać tego na mieście. I czas, i koszty.

Po prostu nie widzę w tym żadnych korzyści. 

Gość Mariola

Ja korzystam z FotoLab zdjęcia wywołują szybko, przychodzą bezpiecznie zapakowane.

Gość sarego

Była w ostatnim czasie jakaś promocja na Empik Foto? Mam 600 odbitek do wywołania. Kiedy teraz powinni rzucić jakąś większą promocję? 

Gość Janusz Pinterek

Bardzo fajna wygodna sprawa volupte.pl nie ma co się oszukiwać jednak my Polacy naród leniwy cenimy sobie wygodę.

Gość Gabo

Wywoływanie zdjęć przez internet jest bardzo wygodne. Sam korzystam ze strony fotoprint.pl gdzie rocznie drukuje album cały. Fotoprint ma bardzo dobre ceny, jakość i czas dostawy. Zdecydowanie wygrywa z konkurencją.