Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co odpowiadacie wsciskim sąsiadkom i rodzinie na pytania o brak slubu i dzieci?

Polecane posty

Gość gość

kiedy padaja pytania typu :"kiedy wkoncu bedziecie miec dzieci i slub"? "tyle lat razem i dalej bedziecie tak bez slubu siedziec "? co odpowiadac na tak chamskie i bezczelne pytania?

Gość gość
ślub jak ślub, ale teraz dzieci trzeba jebać jedno po drugim i wtedy jest sie najbogatszym,bo głupie pisowce za darmo dają 500+, do tego mieszkanie socjalne itp. darmową pomoc, wystarczy tylko pizdę rozłożyć i robić jedno po drugim

Gość gość
15:25 Haha dziecko idź lepiej odrób przyrke na jutro :)

Gość gość
Nikt nigdy się mnie tak nie pytał... Mam normalną rodzinę z kulturą i takich samych sąsiadów.

Gość gość
do gość dziś - nie dziecko, tylko jestem starą babą która z***********a na każdą kromkę chleba daną dzieciom po to aby nie zdechły z głodu, pieprzona gówniaro

Do niektórych nie dociera, ze nie każdy chce żyć wg schematu :o Każdy decyduje o sobie i niech tak zostanie :o

Gość gość
własnie każdy niech żyje według swojego schematu, a rząd jak rozdaje nasze pieniądze to niech rozdaje sprawiedliwie albo wcale, a tym bardziej pisowce, którzy twierdzą, że są po to aby pomagać biednym a z tego co widać to wuja pomagają, bo oni pomagają bardzo bogatym dając im na waciki 500+.

Gość gość
cholerny rząd i ti ma być chrześcijański rzad, który uważa, że biednym należy zapieprzyć a dać bogatym