Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedziec mu, ze chce zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta 3 miesiace temu. Od samego poczatku powiedzialam mu, ze chce poznawac go powoli, bez pospiechu. On mowil, ze jego celem jest staly zwiazek ale przy stal na moje warunki. Spotykamy sie raz w tygodniu, chodzimy do kina, restauracji, na spacery. Ostatnio przedstawil mnie swoje mu bratu i przyjacielowi. Niby wszystko ok, ale miedzy spotkaniami malo sie pierwszy odzywa, spotkania glownie ja proponuje a on sie dostosowuje do mnie. Gdy sie widzimy jest súper, w lozku nam sie uklada, mamy wiele tematow. Ostatnio doszlam do wniosku ze zalezy mi na nim, czy powinnam mu powiedziec ze juz dojrzalam do stalego zwiazku z nim ?

Gość gość
Dodam jeszcze ze to dojrzaly facet, starszy ode mnie 11 lat. Ja Jestem atrakcyjna, pewna siebie kobieta. On wie, ze mam duze powodzenie .

Gość gość
Poradzcie prosze

Gość Ghjjyu7890
No jesli Wam sie dobrze układa w łózku i poza nim to chyba juz jestescie w związku..jaki problem z tym żeby zdobyć sie na szczerą rozmowe jesli czujesz potrzebe?facet traktuje cie powaznie skoro przedstawił cie rodzinie czy znajomym to czemu sie wahasz?

Gość gość
No to dobrze ze masz powodzenie..to chyba nie powód do smutku a jesli facet fajny i czujesz cos do Niego to powiedz Mu o tym szczerze i bądzcie szczesliwi

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi. Problem polega na tym, ze on wyraznie czeka zebym ja do niego pisala i proponowala mu spotkania. Zreszta sam mi to podkreslil, ze woli zeby inicjatywa wychodzila ode mnie a on sie dostosuje.