Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z powodu anemii

Polecane posty

Gość gość

Moga bolec miesnie? Do tego oczywiscie caly czas zmeczenie, cale dnie bym przesypiala, jest nie dobrze po posilkach, najchetniej jadlabym tylko slodycze, do tego mam zaparcia, czy to wszytsko moze byc z powodu anemii?

Gość gość
jeżeli ta anemia ci się utrzymuje to ja na twoim miejscu bym się przebadał w kierunku nowotworów,

Gość gość
Nowotworow??? Teraz mnie nastraszylas :(

Gość gość
anemia może być wynikiem nowotworu,zwłaszcza tak utrzymująca się i nie chcąca przejść,więc jak ona ci nie przejdzie to sprawdz u onkologa

Gość gość
nowotwór zjada składniki odżywcze stąd anemia może być,to,że jest ci niedobrze po posiłkach również dobrze nie wygląda,chociaż możesz być podgrypiona non stop bo masz słaby organizm

Gość gość
Pojde do lekarza zobaczymy co mi powie, jestem w anglii I troche sie obawiam, ze mnie oleje, oni tu czesto maja olewajace podejscie :/ w lutym badalm krew w polsce, zelazo oraz wszytskie parametry zwiazane z czerwonymi krwinkami byly nie takie jak trzeba :/ ob lekko podwyzszone

Gość gość
ob podwyższone świadczy o stanie zapalnym,nie musi to wszystko oznaczać nowotwór,ale dobrze nie wygląda

Gość gość
anemia to brak żelaza trzeba go uzupełniać

Gość gość
dokładnie, jak u mojej siostry wykryto anemię, to musiała jeść bardzo dużo pokarmów zawierających żelazo. Dodatkowo zaczęła stosować dicofer, jest to nowość jeśli chodzi o suplementy, i który świetnie się stosuje bo jest bez popijania.