Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakładam klub brzydkich kobiet

Polecane posty

Gość gość

Piszcie o swoich wadach. Ja zaczynam - ciało jak galareta, tluste ramiona, włosy nie rosną w ogóle , wiec mam przedłużane (polecam), gdybym nie używała kosmetyków to nadal miałabym trądzik, gruba doopa (która jest tak teraz lansowana , a jakoś w realu nie ma na to chętnych), szerokie biodra, wysoki wzrost.

Gość gość
Krotkie nogi i grube, wiejskie paluchy, obwisłe cycki

Gość gość
Ja za to mam malutkie piersi AA :(

Gość gość
Brzydka nie jestem, ale mam wady. Też mam wielki tyłek, ale ja go nawet lubię i faktycznie choć wygląda jak u tych dziffek z hip-hopowych teledysków czarnych raperów, to nie ma na to popytu w Polsce (może się wstydzą :P ). Mam grubaśne nogi, grubaśne ręce, nie do końca lubię swój nos, wydaje mi się za duży, ale nie jest tragiczny. Piersi ładne, ale wiecznie za małe w stosunku do reszty ciała i szeroko rozstawione. Generalnie jestem za gruba.

Gość gość
Małe cycki wielki kindybal na twarzy twarz jak istny kwadrat

Gość gość
17:14 już teraz wiem skąd ta pełnia księżyca :D

Gość gość
I co wam daje ten temat?nie lepiej skupic się na pozytywach?

Gość gość
ja tez uroda nie grzeszę hehe

Gość gość
Ja mam małe oczy, brzydki brzuch, krótkie nogi, brzydka cerę, fatalne stopy i tragiczny cellulit, krzywe zęby, małe piersi oraz cienie pod oczami które są tak mocne że wyglądam tak jakbym lima miała :D

Gość gość
Ja tez cienie pod oczami, ale je zakrywam korektorem i rozswietlaczem, cerę nieladna , wiec pełny makijaż i twarz nie powiem, nienajgorsza. bez przedłużania wlosow tez chodziłabym jak osoba po chemioterapii, brzuszek mam nieładny, niewymodelowany , tłusta uda jak Kardashian, to zakrywam ubiorem, doope tez mam gruba , ale podobno to jest hot ? żartuje, w PL nie jest. Cycki mam z******te, wiec je ładnie eksponuje. Taki ze mnie zakamuflowany pasztet ;) pozdrawiam .

Gość gość
ciało jak chlopak :(

Gość gość
To teraz ja napiszę o sobie: Ryj by nie był taki zły gdyby nie nos długi niczym u pinokia :O Jestem niska i mam raczej krótkie nogi, w sumie mi to nie przeszkadza ale jestem gruba a tłuszcz niestety rozkłada mi się niezbyt proporcjonalnie, tj najbardziej na brzuchu. Mam co prawda cycki sporawe, ale co z tego z skoro zwisy smętnie patrząc w podłogę? Mam tragiczną skórę. I to i na twarzy, i na ciele. Non stop jakieś syfki, krostki i podrażnienia mi wyskakują, np choćby po depilacji. A i na plecach i na dekolcie co jakiś czas wysyp trądzikowy mam. Na twarzy to można to chociaż tapetą przykryć ale całego ciała przecież podkładem nie wysmaruję :O Mam rozstępy po prostu wszędzie 😭 uda, łydki, tyłek, biodra, cycki a nawet pod pachami :O i tak jak nadwaga to moja wina, tak rozstępy mam przez hormony i na ich powstanie nie miałam wpływu, a na usunięcie nie mam kasy :( no i cellulit, ale on, jak w przypadku nadwagi, jest częściowo moją winą. To znaczy zaburzenia hormonalne mi nie pomagają, ale bym mogła to chociaż trochę poprawić. Ale największa moja wada tkwi w mojej głowie - mam depresję i zaburzenia osobowości.

Gość gość
Żeby was wyleczyć z kompleksów to musiałbym zarzucić zdjęcie mojej eks :P Nie przebijecie jej brzydotą.

Gość gość
Ale chyba musiała ci się jakoś spodobać skoro z nią byłeś...?