Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża i koszmar życia

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 9 tygodniu ciąży i dwójkę dzieci. Z partnerem jestem 7 lat. Od jakiegoś czasu jest bardzo źle. Alkohol, hazard, inne kobiety, poniżanie. Miałam odejść okazało się że jesten w ciąży. Myślałam że może się zreflektuje zresztą też on taj myślał. Po 2 tygodniach się upił i zaatakował mnie, wyrwał telefon i uciekł. Dlatego że zadzwoniłam na policję po agresywnym zachowaniu a dzieci przeraźliwie się go przestraszyły. Jesteśmy tuż przed 40. On czuje się młody, wolny a ja go ograniczam. Ja czuję że nie mam siły. Miałam wrócić w lipcu do pracy. Cieszyłam się że odzyskam kontrolę nad swoim życiem i jakoś z dziećmi dam radę. Ciąża wszystko przekreśla. Nie mam wsparcia od nikogo. Nie nam gdzie iść. Nie mam kasy bo są tylko długi. Chcę po porodzie oddać malucha i jakoś walczyć o przyszłość. Potrzebuję rady, dobrego słowa. Nie mam już sił i łez. Dzień to dla mnie piekło które jakoś wytzymuję dla dzieci. Jestem z nimi bardzo związana.

Gość gość
Jeszcze możesz usunąć ciąże

Gość gość
Nigdy dziecka nie usunęłabym. Nie jego wina że tak mi się życie ułożyło i ma prawo żyć.

Gość gość
A wystarczyło dbać o zabezpieczenie