Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi ciagle pisal kocham cie a nie odezwal sie w ogole do mnie w swieta.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co mu chodzi.Ma takie cos pisze kilka dni kocham cie, wysyla mmsy, obrazki a w swieta ja napisalam zyczenia a on w ogole ani slowem sie do mnie nie odezwal ,milczy, nie zadzwonil a ja jak dzwonilam do niego nie odebral telefonu. O co mu chodzi, bawi sie?

Gość gość
ma żonę albo inną dziewczynę nie ma innego wytłumeczenia

Gość gość
Nie świętuje tych świąt.

Gość gość
nie każdy obchodzi święta i rozsyła życzenia

Gość gość
Faceta nie zrozumiesz :) Oni jeden dzien potrafią mówić, ze kochają, a najgorsze jak okazesz im, że Ci zalezy i beda tego pewni, wtedy zaczną olewac

Gość gość
Ale dwa dni temu napisal ,bede miec wyciszony telefon bo ide do kosciola na czuwanie do 23 .Najgorsze jest to, ze chyba zaczynam do niego cos czuc a tu taki klops i prezent otrzymuje od niego, nie odzywanie sie do mnie, ani w pierwszy dzien ani w drugi dzien swiat.

Gość gość
A czy obchodzi świeta czy nawet czy jest katolikiem, nie ma az tak wielkiego znaczenia. jesli wie, ze TY obchodzisz i mu zalezy to powinien powiedziec glupie "wesolych swiat", skoro nie powiedzial to kiepsko mu zalezy

Gość gość
19;58 No a mi mowil przez telefon ze to ja sie dystansuje, ze mam sie do niego czesciej ,wiecej odzywac ,no i jak sie odzywam czesciej pisze ,to on ma to totalnie w d***e a zadnego seksu nie bylo miedzy nami,bo to pocztki takie znajomosci.Raz tylko na zywo sie widzielismy, ach ci faceci dzisiejsi, sa tacy skryci ...

Gość gość
nie musi obchodzic świąt ale jak dzwonisz do niego to było by dobrze żeby chociaż oddzwonił a jak tego nie zrobił znaczy się był bardzo zajęty możliwe że żoną albo inną dziewczyną

Gość gość
:/ no to niefajnie

Gość gość
20:02- no to widzisz, bo popadlas w druga skrajnosc i teraz sie interesujesz za bardzo. A faceta szczegolnie na poczatku lepiej potrzymac w chociaz lekkiej niepewnosci bo inaczej straci zaintresowanie... Tak jak Ty uważam, ze jak najbardziej powinien Ci zloyżyć zyczenia na święta czy obchodzi czy nie... Zreszta prawdopodobnie obchodzi jak wiekszosc. jakby mu zalezalo to by zlozyl chociaz z grzecznosci

Gość gość
Zreszta czasem nawet mozesz pierwsza napisać, ale na poczatku znajomości lepiej żeby facet nie byl pewny czy Ci zalezy bo tak sie to wlasnie konczy

Gość gość
mógł nie obchodzić, ale nie odpisanie komuś na życzenia to juz chamskie jest

Gość gość
Eh glupio sie czuje ,mysle ze niejedna dziewczyna by sie czula tez tak glupio ale ja juz do niego nie zadzwonie i sie nie odezwie, bo w swieta bozonarodzeniowe w sylwestra i teraz w swieta wielkanocne ja pierwsza zlozylam zyczenia, a on nic a pisac kocham cie po kilkanascie razy to to potrafil. Moze on probuje mnie zamanipulowac ,nie rozumiem tego faceta i o co mu dokladnie chodzi.

Gość gość
Wiec teraz moje pytanie brzmi, czy jak jeszcze do mnie by zadzwonil po swietach ,czy odebrac telefon i rozmawiac z nim, jak gdyby sie nic nie stalo, bez zalu i wyrzutow. Czy kompletnie olac i dac sobie juz na zawsze z nim spokoj ,co byscie zrobily?

Gość gość
Nie rób mu fochow i wyrzutow, bo tak jeszcze bardziej pokazesz ,e Ci strasznie zalezy. Odpisuj mu, ale nie miej dla niego wiele czasu i troche olewaj. NIe jakbys byla obrazona, tylko miala go troche gdzies

Gość gość pete
Olać faceta. Szczerze Ci radzę jako facet. Już pomijając Święta itd., jak ktoś się do kogoś odzywa, to wypadałoby oddzwonić. Jeśli tego nie robi ktoś bliski, to dać sobie z nim spokój, bo nie warto. No ale musisz mieć pewność, że na przykład nie leży właśnie na OIOMie.