Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek mojej żony

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moją żoną od 9 lat. Układa nam się w związku świetnie, rozumiemy się bez słów, życie łóżkowe ma się genialnie. Nigdy się nie zdradzaliśmy i nie ciągnęło nas do nikogo innego. Moja żona lubi jednak pokazywać się wirtualnie, a mi to pochlebia, że facec***atrzą na nią, ślinią się, a dotykać mogę ją tylko ja. Dzięki temu pokazywaniu powiększyła się jej kolekcja erotycznej bielizny, więc korzystam bardzo. Do tego jest bardziej śmiała i otwarta. Ma kilku takich wirtualnych kolegów, których fantazje spełnia, a mnie to niesamowicie kręci. Od razu mówię, że nie jest to żaden portal erotyczno kamerkowy, tylko popularne serwisy i Skype. Jestem trochę zboczony na tym punkcie. Na zewnątrz zupełnie normalna z nas para, tylko bardziej otwarta na swoje upodobania i potrzeby. Chciałem się komuś pochwalić, a znajomym nie bardzo chcę. Dzięki za przeczytanie :)

Gość gość
Nie masz się czym chwalić.

Gość gość
A gdzie ten kochanek żony?

Gość gość
Ja też tak miałam.. i niestety tak mi sie to spodobało że w realu się kończyło... więc chłopie uważaj... Ja już jestem po rozwodzie :) ps. U mnie tez sie zaczęło po 9 latach małżeństwa ..

Gość gość
Ja wolę w H&M lub w Reverse niż w Realu mają lepsze warunki.

Gość gość1231
Fajnie macie! Zazdroszczę urozmaicenia :)

Gość gość
Powinni jej za to płacić, kobiety trzeba doceniać szczególnie jeśli chcą spełniać męskie fantazje. Stary, jak ja Ci zazdroszczę związku. Gdybym miał piękną żonę też chciałbym się nią w taki sposób chwalić.

Gość gość
Do 21.02 tak lecz my sprobowaliśmy od razu w realu. Mamy przejaciela rodziny pięć lat młodszy. Traktujemy go jak członka rodziny tylko gdy dochodzi do intymnych zbliżeń zawsze przy mężu by nie było zdrady. Ma takie prawa jak mąż często nawet mam seks w obie dziurki i nawet lewatywę robi mi kochanek oczywiście w obecności męża. Dlatego nie zdecyduję się na rozstanie pomimo że kochanek lepiej mnie zerżnie.

Gość gość
Na wirtualne zabawy bym sie zgodzil, to krecace. Ciagnie mnie tez do cuckoldu w rzeczywistosci, ale mam za duzo obaw.

Gość wysoki brunet 34
To ciesz się jeśli możecie razem spełniać swoje fantazje, znam wiele par które nie potrafią tak robić, ponieważ podnieca ich co innego. Myślę że takie urozmaicenia są dobre jeśli każdemu sprawia to przyjemność. Gratuluje żony i kochanka, jeśli możesz to podaj gdzie można zobaczyć Twoja żonkę. Ja preferuję real ale jeśli się nie uda to może być wirtualnie pozdrawiam :)