Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ten pierwszy raz?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Zwracam się do was z pytaniem, które przewija się w internecie w kółko :) Chodzi mi o inicjacje pierwszego razu z dziewczyną. Jesteśmy razem 2 miesiące, mamy po 19 lat, wiem, że to krótko, ale nawet rozpoczęcie na ten temat rozmowy, będzie krokiem w przód. Prawiczkiem nie jestem, wiec strony ,,technicznej" się nie boję, natomiast mój pierwszy raz to w całości prosta inicjatywa ex, ofen powiedziała, że nastepnym razem chce uprawiać seks i tyle, wiec podchodów nie trzeba było robić :P A tym razem trzeba, albo przynajmniej tak mi sie wydaje, obecna dziewczyna najprawdopodobniej jest dziewicą, a niesamowicie mi na niej zależy, (na prawdę uważam, że to będzie ,,long story love" tu sie nie ma potrzeby zagłebiać sie w szczegóły) dlatego nie chciałbym jej wystraszyc czy coś, a jak wspomniałem wyżej doświadczenia to ze strony teoretycznej nie mam. Mogę prosić o jakąś sensowną radę? Przy pieszczotach wspomnieć o jakimś pragnieniu, czy myślała żeby się mi oddać itp (ale jakos to do mnie chyba nie pasuje), czy może poważna rozmowa na spokojnie :D? Czy może po prostu poczekać? Generalnie nasze pieszczoty głównie opieraja się na dłuuuugim namiętnym całowaniu, jakieś pieszczoty po ciele ale bez wiekszych szaleństw. Też źle wyjdzie jak przy zwlekaniu pomysli ze sie boje, albo nie mam na nią ochoty ;/ Z góry dzieki i pozdrawiam!

Gość gość
a widziala/czula jak ci stanal?

Gość gość
Moze po prostu zrob krok dalej. Jesli powie stop, to przeciez zrozumiesz

Gość gość
hmm czy widziała/czuła? Mogła poczuć, ale reakcji nie zauwazyłem. Krok dalej, w sumie spoko, tylko jaki najlepiej

Gość gość
Nie wiem na jakim jestescie etapie. Moze caluj jej piersi... juz to robiles? Moze rozepnij jej spodnie i caluj podbrzusze i nizej i nizej...

Gość gość
piersi, no coś tam było hah, ręka pod stanikiem, całusy po dekolcie Drugim problemem jest też to, że zawsze czy to u mnie czy u niej jest ktoś jeszcze w domu... to akurat jakas tragedia jest.

Gość gość
Wiec moze nie zaczynaj skoro nie macie wolnej chaty. Chyba ze chcesz sie stresowac i zakleszczyc w niej ;p

Gość gość
To już nawet pomijając akcje, jak moge poznac jej podejście do sprawy? Bo chyba nie spytam wprost, nie umiałbym

Gość gość
jezu ziomek, to wychodzi ot tak. po prostu albo jest atmosfera i idziecie krok dalej albo nie. takie planowanie co powiedzieć jest gnunwo warte. bo co, cos pojdzie nie tak i co, jezyka w gebie zapomniesz? :) jak dojda inne pieszczoty, pozwoli sobie na pierwsza palcowke, minetke czy bedzie w stanie ci o******** to chyba znak - jestem gotowa i chce wiecej. a nie, pomacales sie guziczki pod bluzka i myslisz ze swiat ze sterczacym dragiem zwojujesz. poza tym rodzice na chacie, super. bedzie was slychac, wasze ciala, jedno stekniecie i co? buzie jej zatkasz? :D albo powiesz cicho bo starsi są? ;) daj spokoj. lepiej zrobic to spontanicznie, a nie planowac i tak dalej. oczywiscie najlepiej zebyscie byli sami, swobodnie. jak nie to jakis krotki wyjazd, cokolwiek. niedlugo majowka idzie. ;>

Gość gość
Wyjdzie w praniu ;) jak np rozepniesz jej spodnie, ona powie ze jest za wszesnie, to zaczniesz temat...

Gość gość
Wiem, fanem przygotowanych gadek to na pewno nie jestem, pytam bardziej ogólnie :P Czyli z waszego doświadczenia, nie ma co się spieszyć specjalnie, czekać na dobrą okazje :D O tyle temat mnie drażni, że ten pierwszy raz to jakiś taki chory jest hah, nastepny nawet za godzine to już lajt bez tego zbędnego spinania.. dlatego wolałbym miec to z głowy

Gość gość
i co wolisz ja przeleciec byle jak najszybciej zeby miec to z glowy? nie wazne ze jej spieprzysz wspomnienia? jakby nie patrzec ja swoj pamietam, tez było oby jak najszybciej, jak tylko starych nie bedzie.

Gość gość
Nie to nie o to chodzi, może tak zabrzmiało :) Jak pisałem, zależy mi na niej, więc ją stawiam ponad swoje potrzeby :) Natomiast chciałbym znac jej opinie po prostu: tak/nie, teraz/pozniej itp :P

Gość gość
tak - no wiadomo, że raczej wieczną dziewicą być nie chce, pozwala sobie na jakieś pieszczoty to jakiś znak. nie - no tak jak mówiłam, raczej jeśli jesteście razem to ten pociąg musi być, soł giw her tajm. teraz - jakby chciała teraz to pewnie być to zauważył, ale po co iść na całość od razu? zacznij od palcówki, minetki. nie od razu krakow zbudowano. pozniej - jesli nie spaliscie do teraz, to znak, że później. a kiedy? myślisz, że marzeniem każdej 19 jest tracenie dziewictwa ze starymi za ścianą? przeciez wiesz ze sama sie pewnie stresuje.

Gość gość
Oke, jakąś opinie sobie ustaliłem, dziekuję za pomoc :D