Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet czesto mowi mi o tym ze szuka idealu

Polecane posty

Gość gość

A ja nim nie jestem:(( co jakiś czas mi on wspomina np. ze on to szukał takiego typu kobiety albo że wymaga czegoś, czego ja nie mam..nie jest może chamski ale jest w nim taki smutek gdy tak mowi..Widzę ze tak jakby on czegoś żałuje i czuje się nie do końca szczęśliwy ze mną. Jestesmy razem 2 lata i takie teksty po 1 roku się zaczęły...

Gość Magda Lena I
To już chyba będziesz się z takim męczyć albo lepiej to przerwać bo potem może być już tylko gorzej

Gość gość
Ale on jest super jako facet serio..lepszego nie spotkam nigdy:((

Gość gość
Nie ma facetow sa mezczyzni durna palo!

Gość gość
On jest super????ty zdrowa psychicznie jestes? Upokarza cie i poniza i jest super...pogratulowac glupoty..:-(

Gość gość
Fajni mezczyzni nie wezma byle czego. Pelno wulgarnych kobiet ale kulturalny mezczyzna takiej nie chce

Gość gość
Typ pluje Ci w twarz twierdząc, że tak naprawdę jesteś z braku laku, a Ty go bronisz i wychwalasz. Jak jest taki super, to niech znajdzie wreszcie ten upragniony ideał a Tobie da spokój, chyba że lubisz być zapchajdziurą dla zarozumiałego buca.

Gość gość
Jestem facetem i też tak mówię swojej dziewczynie. :) a mówię to tylko z prostego powodu. Wiele rzeczy mogłaby w sobie zmienić na plus ale jej się nie chce i to mnie denerwuje. Ma potencjał a go marnuje.

Gość gość
Odezwał się idealny Janusz :P

Gość gość
Nie wiem czy jestem idealnym Januszem, ale daje do tego a ona nie. Taki przyklad: nie pytam się jej jak wyglądam w jakimś ubraniu bo ona zawsze powie że dobrze, a ja bym chciał aby ona uczciwie mi powiedziała co trzeba zmienić i poprawić. Ja jej to mówię ciągle;)

Gość gość
a jak znajdzie to cię zostawi

Gość gość
Dąże miało być.

Gość gość
In to prawda. Jestem świadoma swoich wad i akceptuje wady innych. Chłopak autorki jest zwykłym burakiem.

Gość gość
Jesteś gówniarzem i traktujesz swoją dziewczynę przedmiotowo. Brawo pustaku!

Gość gość
Też nie rozumiem osób, które wchodzą w związek z kimś kogo nie akceptują w pełni, nawet jak widzą nie wiadomo jak ogromny potencjał i możliwość zmiany na lepsze. Jak są za ciency na kogoś wg nich idealnego to może po prostu niech sobie są sami i żyją marzeniami, a nie zawracają du/pę komuś nieidealnemu (a pewnie na swoim poziomie) i go namawiają na nieustanne zmiany, urabiają na swoją modłę...

Gość gość
No nie zgodzę się. Związek polega m.in. na wsparciu, szczerości, pomocy. I chciałbym aby mi ktoś szczerze mówił o moich wadach, pomagał mi je zwalczyć itp. Raczej nie zdarzają się sytuacje gdzie ja mówię że coś w niej jest złego a ona mówi że to jest dobre. Też potwierdza że to jej się nie podoba ale nie ma motywacji aby to zmienić.

Gość gość
A co złego jest w powiedzeniu że ktoś powinien schudnąć, iść do fryzjera itp. Lepiej patrzeć jak ukochana osoba się zagoszczą bo w imię miłości nie wolno nikogo krytykować?

Gość gość
Liczy sie forma...sposob przekazu

Gość gość
Ale nieraz mamy wady o których nie wiemy. Z boku widać lepiej. Poza tym może wie że ma wady ale nie wie że można je szybko zniwelować.

Gość gość
Zależy jak to mówisz.

Gość gość
No i tu się faceci różnią od kobiet. Dla facetów najważniejszy jest problem, sposób jego rozwiązania a nie sposób w jaki to mówimy. Poza tym jak.sie że sobą mieszka, zna się dobrze, to chyba sposób mówienia ma mniejsze znaczenie. Poza tym do niektórych kobiet dotrze dopiero jak powiesz to w ostry sposób.

Gość gość
Wiesz jak sie to nazywa? Mowienie w ostry sposob? TOKSYCZNOŚĆ..

Gość gość
akurat to nie jest prawa. Powiedz facetowi, ze ma jakąś wade i zrób to dostanie to będzie obraza majestatu. NIC nie usprawiedliwia chamstwa, nieważne jak długo z kimś mieszkasz. Poza tym jak ktoś mówi, że nie uważa danej cechy za wadę i nie zamierza jej zmieniać to albo "morda w kubeł" albo odejdź, a nie oczekuj zmian od tej drugiej strony.

Gość gość
Chyba SKUTECZNOSC

Gość gość
Myślisz, że jesteś nieomylny? :D

Gość gość
Z pewnoscia jestes chamem...tyle mozna stwierdzic juz po kilku wpisach. Skutecznosc? Nie pochlebiaj sobie.

Gość gość
23:46 prawda. Oni są dobrzy w krytykowaniu, ale jak powiesz misiaczkowi parę słów prawdy to jest wielki foch. Większość facetów jest bezkrytyczna w stosunku do siebie.

Gość gość
Najchętniej krytykują niezaradni i brzydcy.

Gość gość
Kiedyś usłyszałem od dziewczyny że jestem chamem ale to dzięki mnie jest taka z******ta.

Gość gość
a potem wyłączyłeś photoshopa