Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy zrobiłam źle

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam fajnego faceta, układa nam się całkiem dobrze, wiem że nie tylko ja coś do niego czuję bo kilka razy mi to mówił, jednak nigdy do niczego większego nie doszło. Rozmawialiśmy ze sobą parę dni temu. Wrócił na święta ze studiów i mieliśmy się spotkać, ale jakoś nie wyszło. Tęsknię za nim bardzo, dlatego żeby nie myśleć, przyjaciółka zabrała mnie na imprezę. Wypiłam za dużo razem z jej bratem i wracaliśmy do domu w jednym aucie. Sama nie wiem jak do tego doszło, ale zaczęliśmy się całować. Dla mnie to nic nie znaczyło tak samo jak dla niego, ale jednak czuję się z tym okropnie, bo mimo że z tamtym nie jestem, to mam wrażenie jakbym go zdradziła. Wykańczam się psychicznie. Co mam zrobić (dodam tylko że mam 19 lat)

Gość gość
Dla mnie to nic nie znaczyło x To tym bardziej gratuluję jeśli jesteś w stanie lizać się z kimś kto dla ciebie nic nie znaczy, a jak do tego doszło doskonale wiesz tylko nie chcesz tego przyznać przed samą sobą.

Gość gość
lol dziecko do książek ;)

Gość gość
Puszczalska jesteś i tyle, nie masz wstydu i sumienia, znajdź sobie kogoś podobnego do ciebie, tak będzie najlepiej :-P