Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lekarzem zarabiam dużo, po co mi kobieta?

Polecane posty

Gość gość
Żebyś nie czuł się samotny w poniedziałkowy wieczór

Gość gość
Po nic. Możesz żyć sam.

Gość gość
Po co tu o tym piszesz?

Gość gość
A kto ci będzie gderał nad głową, kłamał Ci, uprawiał gierki, robił Ci "testy" itd.? Chłopie, nie wiesz, co tracisz!

Gość gość
to na wizytę u psychiatry powinno wystarczyć tej kasy, bez problmu ☺

Gość gość
pewnie jesteś gejem, jak mój dentysta. Jeszcze znam okulistę geja. Poza tym nikt się na razie nie przyznał, może jest jeszcze jakiś krypto

Gość gość
Kobieta do fiutkowania.

Gość gość
Jestem przystojnym fizjoterapeutą, zarabiam znośnie, laski lecą. Szkoda tylko, że co jedna to głupsza. Rozumiem cię doktorku ☺

Gość gość
Autorze,masz rację! Jak masz kasę to możesz mieć wszystkie! Baby są łase na kasę,dla kasy nie jedna nadstawi bez skrupułów.Poco ci w domu kosmołuch.Jedynie co znają się na babach to muslimy,oni wiedzą jak im dogodzić! :D

To po co piszesz takie rzeczy w internecie? Jakby Ci było całkowicie dobrze, nie zaczepiałbyś tematem innych. Trzymaj sobie kasę, bo jeśli nie chcesz kobiety na stałe, to na te "dochodne" musisz odłożyć sporo gotówki. Nikt nie będzie się charytatywnie użerał z dziwakiem.

Gość gość
Po co jesteś lekarzem ? Żeby zarabiać. Po co zarabiasz ? Żeby mieć pieniądze. Po co masz mieć pieniądze ? Żeby mieć za co kupić jedzenie. Po co kupujesz jedzenie ? Żeby je zjeść. Po co jesz ? Żeby nie umrzeć z głodu. Dlaczego nie chcesz umrzeć z głodu ? Bo chcesz żyć. Dlaczego chcesz żyć ? Żeby mieć przyjemność z życia. Jaka jest jedyna przyjemna rzecz na tym świecie ? Seks. Co trzeba mieć żeby mieć seks ? Kobietę.

Gość gość
nie cierpię lekarzy,wydoją z kasy i nic więcej i nie wyleczą.nie musisz mieć kobiety....masz kasę i żryj ją debilu.

Gość gość
Po to, żebyś sobie nie musial trzepać na dyżurach. O ile rzeczywiście jesteś lekarzem, bo mozna w to wątpić.