Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet to śmieć bez wstydu

Polecane posty

Gość gość

zażyczył sobie, abym kupiła mieszkanie dwupokojowe we Wrocławiu bo on musi mieć swój pokój w którym chce mieszkać za darmo, bo na rachunki nie ma.Jest leniem śmierdzącym, brudasem,chamem, kłamcą i manipulantem.Na kiblu z tel.w ręku potrafi siedzieć 2 godz, wypalić kilka papierochów, zasmrodzić, kiepować do zlewu i nie zmyć tego. Uważa się za bóstwo i z******tego towarzysza do mieszkania razem. Chwilowo mieszkamy u jego mamusi i po tym co widzę nie mam ochoty ciągnąć tego ś.m.i.e.c.i.a do swojego nowego mieszkania. Niech s.p.a.d.a na bambus :D

Gość gość
Kiedy ślub?

Gość gość
Po co było takie barachło brać na partnera? Przystojny i dobry w seksie chociaż ten truteń?

Gość gość
To po co z tym smieciem jesteś?

Gość gość
Tu autorka. Z tym śmieciem jestem już tylko do czasu aż znajdę pokój do wynajęcia blisko tego mieszkania co chce kupić. Kupuje dziurę w ziemi, więc muszę gdzieś przekoczować. A brudas niech zarasta w swoim syfie:D w sexie taki se i w urodzie,pokierowałam się sercem i źle na tym wyszłam. Będę bardziej wyrachowana teraz.

Gość Rozumiem Cie w 100%

Doskonale Cie rozumiem! Jestem w tym samym gownie 

Wykorzystywacz

Brudas 

Len

Oprawca

I klamca 

Zanim urodzila nam sie corka to taki nie byl a potem wszystko sie zmienilo.

Zyje za darmo 

Nie obchodzi go kto zaplaci rachunki 

Kto kupi jedzenie, skad sie bierze mydlo i szampon w lazience. 

Lezy jajami do gory a ja zapieprzam do pracy godzine jazdy samochodem w jedna strone na nocki po to zeby sie rano zajac dziecmi ( mlodsza corka ma dopiero 2 lata I nie chodzi jeszcze do szkoly a na opiekunki mnie nie stac I dlatego trzymam pasozyta 

Psychicznie mnie wykancza. Wszystko mi niszczy. 

Ludzie oceniaja ale nie maja pojecia w jakiej sytuacji sa tak owe kobiety 

Nie zawsze jest latwo odejsc 

Ja musze przeczekac jeszcze 1.5 roku z pasozytem na karku

Gość Gomesz81

Kto jest smieciem?Kto bezczelnie pisal na tym forum  ze jestem wasz marionetka i zabawk?Kto pisal o pewnym spisku?Ja?Wasze gownozabawy doprowadzily do tego i owego.To wy jestescie smieciami a nie ja.Prosze mnie nie oczerniac,od...ic sie od mojego zycia bo przez was nie mam nic,nikogo i nie bede juz mial.Banda zaklamanych,zafalszowanych ...i.