Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy termomix sie opłaca?

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 małych dzieci i chciałabym nie spędzać godzin w kuchni, kuzynka namawia mnie na zakup termomixu.Czy to się opłaca?

Gość gość
Bardzo!!! Mam juz dwa lata i nie wyobrażam sobie życia bez niego :)

Gość gość
A serio tak łatwo się wnim wszystko przygotować?

Gość gość
Tak! Ja jestem totalnym antytalenciem kulinarnym. W związku z tym kupiłam Thermomixa. Teraz bez mrugnięcia robię przeróżne dania, piekę chleby, ciasta i inne. W dodatku przygotowuje rzeczy których normalnie w życiu bym nie zrobiła. Obsługa prosta jak budowa cepa.

Gość gość
Co to jest termomix i ile kosztuje?zaciekawilyscie mnie :D

Gość gość
Mam termomix juz 10 lat i bardzo polecam. Nie wiem ile kosztuje teraz, bo moj to juz przeterminowany model, ale tani nie byl. Mimo to oplaca sie.

Gość gość
Kupuj bo warto!bardzo ulatwia zycie, a kosztuje ok.5tys

Gość gość
Jeśli nie masz sprzętów agd w domu to się opłaca. Jesli masz dobre agd to sie nie opłaca. Zupy na thermomixie są szybkie ale biedne....nie najesz się jednym daniem. Mięso miele w zwyklej maszynce, kiedy chcę upiec biszkopt i przełożyć kremem to uzywam robota planetarnego. W thermomixie to robie na szybko babeczki albo jakies ciasto ucierane. I ciasto drozdzowe na pizze. Przydaje się ale nie ulatwoa życia tak bardzo. Przy gotowaniu zawsze masz balagan, zawsze musisz obrac warzywa, pokroić nawet na zupe bo w termo to takie porozrywane kawalki...kazdy inny. Surowki tez scieram ręcznie bo termo robi to takie nieestetyczne.... I nie kupilam tego urzadzenia....wygralam w konkursie ale tańsza wersje thermomixa.