Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luszczyca warg sromowych. Miała któraś z was

Polecane posty

Gość gość

Chyba mam luszczyce warg sromowych. Jakiś czas temu miałam czerwone nabrzmiale wargi sromowe okropnie swydziały. Poszłam kupiłam masc trivacort pomogło. Ale dzisiaj po kąpieli i depilacji dokładnie się przyjzałam moim wargom i widzę zmiany tzn wyróżniają się plamy od pozostałych miejsc są takie lekko różowe... i w jednym miejscu mam odrobinę suchej skóry jak zaczęłam drapac to nie mogłam się powstrzymać. Czy mam iść z tym do dermatologa czy ginekologa ?

Gość gość
Do ginekologa. Ja łuszczyce miałam ale na rękach.

Gość gość
może to grzybiczne badz bakteryjne zapalenie ? wowczas tez moze wystepowac na zewnatzr - do ginekologa

Gość gość
Ja mam takie uczucie swędzenia klucia, i każdy mi wmawia ze to grzybica ale to nie grzybica jest.i nikt nie umie mi pomóc. Jedna warga jest napuchnieta i też sucha. Grzyb to nie jest bo próbowali leczyć pod tym kątem i nic

Gość gość
u mnie tez grzyba próbowali leczyc ale dopiero piąty lek zadziałal . Wzielam dwa opakownia i teraz od ponad dwóch lat spokoj .

Gość gość
Ale nie mam uplawow zwiastujacych grzybice

Gość gość
Ja nie pisze ze to na pewno grzybica ale jak juz pisałam wyzęj poszlam do ginekologa który przepisal mi 4 rózne leki w tym nestatyne dwa razy w koncu ostatnim lekiem było ginofemidazol i po tym leku jakby reka odjał . Potem zapisał drugie opakowanie gdy byałm na kontroli . Wiem jakie to uciazliwe . Ja tez niby nie miałam upławów ale ginekolog twierdził ze grzybica .

Gość gość
Trivacort jest na grzyby i niby mi pomaga ten krem bo mnie nie swędzi ani nie piecze. Chciałam starać się o ciążę ale w takim wypadku musze odpuiścić? Idę do dermatologa prywatnie wiec może pokaże jej te miejsca

Gość gość
Ostatnio byłam u ginekologa w czwartek i nic nie widział.... myslalm ze może blizny mi zostały ale dzisiaj znowu mam objawy tak jak mówiłam. Ginekolog pobrał mi wymaz z pochwy może na nim co wyjdzie ?

Gość gość
A w czym pierzesz bieliznę? Może to reakcja alergiczna? Upierz w jakimś płynie dla alergików, może to pomoże?

Gość gość
Masz grzyba ty brudasko