Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciazowy problemm

Polecane posty

Gość gość

https://zapodaj.net/874d6539626f5.jpg.html Dziewczyny , druga kreska blada ale ewidentnie różowa , czy to może być wynik pozytywny ? Jestem trzy dni przed okresem ale potwornie boli mnie brzuch właśnie jak na okres

Gość gość
wybacz, ale ja tu nie widze kreski. wmówiłaś sobie :)

Gość gość
Nawet bladoróżowa kreska oznacza wynik pozytywny. Ja miałam wszystkie objawy jak na okres, czekałam na okres długo dopiero dwa tygodnie po terminie testowałam a tam już dwie grube krechy ;-) Więc chyba zostaje nam gratulować :-)

Gość gość
prędzej współczuć zwidów. ja też tu nic nie widze. Ciesz sie kobieto, że nie wpadłaś, życie byś sobie zmarnowała

Gość gość
tez nie widze tej kreski, moze to wina zdjecia?

Gość gość
Prawdę mówiąc też nie widzę kreski, może jeszcze jedno zdjęcie zrobisz i wyślesz? Jak ciąża to wielkie gratulacje, jeśli nie, to trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało! :-)

Gość gość
Ja tez nie widze. pewnie jakaś schizowana małolata sie boi ze wpadła i widzi co chce

Gość gość
Na upartego coś tam widać, ja polecam zrobić test, gdy miesiączka się nie pojawi i kup sobie taki pod strumien moczu bezpośrednio. Ja swój pierwszy zrobiłam taki jak Ty i krewka była bledsza, ale w porównaniu do twojej wiele bardziej widoczna, a na drugim teście właśnie strumieniowym była tak sako mocna jak kontrolna. Tylko, ze u mnie okres spóźniał się już kilkanaście dni.

Gość gość
Wiesz co ja miałam cień cienia tzw ale to było widoczne na zdjęciu a tu hm może wyblakl? A najlepiej idź na betę.

Gość gość
W ogóle ten test jest dziwnie odbarwiony, dla mnie nie jest wiarygodny. Ja bym kupiła nowy, tutaj żadnej kreski nie widać, tylko plamy.

Gość gość
Jest cos rpzowego,ale to wyglada,jak po utlenieniu.Po jakim czasie,ta kreska?

Gość gość
też nie widzę kreski. Ale sama z bladych kresek, takich cieniów cienia mam dwóch synków :)

Gość gość
nie, tu nie ma kreski...

Gość gość
Jest blada kreska, zrób drugi test, czuję, że będzie pozytywny :-)

Gość gość
Tez widze blada kreske. Ale naprawde blada. Powtorz test za 3 dni

Gość gość
Pewnie że jest kreska! Powtórz rano, będzie git!

Gość gość
Ciąża. Na początku też miałam ledwo widoczna kreske.

Gość gość
Tez taka miałam a najlepsze jest to ze zrobiłam test patrze uff jedna kreska po jakimś czasie znów go wzięłam przyglądam się a tam jest druga bardzo blada.....dziś jestem w 6 mies. :)

Gość gość
Ja też w pierwszym teście miałam blada kreskę :) 2 dni później 2 testy i każdy z 2 widocznymi grubymi krechami ;) Teraz siedzę na torbie i czekam na rozwiązanie, bo w każdej chwili mogę urodzić.

Gość gość
Druga kreska powinna być ewidentnie bliżej tej pierwszej.Nie ma tam drugiej kreski.

Gość gość
Powiększcie sobie to zdjęcie ,jest tam blada różowa druga kreska

Gość gość
Gratulacje, moze bolec brzuch jak na okres

Gość gość
jakim trzeba byc debilem zeby nie rozumiec testu ciazowego???? jedna lub dwie kreski - mega k***a skaplikowane :D a te skretyniale idiotki sie pytaja na forum .... ja p*****le.... nie ma kretynko drugiej kreski, i test sie robi w dniu spodziewanej miesiaczki , a nie na 3 dni przed okresem... czy wy naprawde jestescie jakies uposledzone???? tu co chwile jakas debilka nie rozumie testu ciazowego!!!!

Gość gość
Debilko wyżej, tak test jest pozytywny, okulary sobie kup bo mózgu raczej nie dasz rady. Ide o zakład że autorce test wyjdzie jutro lub pojutrze mocniejszy.

Gość Wijący się piskorz
Gość 14:58 - pisze się skomplikowane, a nie skaplikowane mądralo, powinno się robić test w dniu spodziewanej mies. To o racja, ale kiedyś powiedział mi znajomy - lekarz, ze teraz test robiony 7 dni po stosunku wykryje ciąże. Dziewczyna się stara już trochę czasu i pewnie czeka na te dwie kreski, chciała zasięgnąć porady to zapytała. Przynajmniej nie pyta tu bez sensu czy jest w ciąży, podając z aptekarska dokładnością kiedy miała okres, kiedy owulacje i kiedy seks, więc po co się pieklisz.