Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita84

Uwielbiam klapsy ... video

Polecane posty

Gość Jowita84

Uwielbiam klapsy jako gra wstępna. Ogólnie od jakiegoś czasu ( po zmianie partnera ) lubuję się w klimatach BDSM. Macie jakieś doświadczenia ? filmik do oceny https://sendvid.com/zmq89xux

Gość Covert Bee
Też lubię dostawać klapsy. Albo liścia w twarz. Chciałbym żeby partnerka mnie porządnie walnęła podczas zbliżenia, choćby z pięści w brzuch. Ale jej to nie kręci i jedyne na co mogę liczyć to właśnie policzek. Filmik fajny :) świetna pupa! Miło słuchać klapsów :D Ale poniżanie i służenie mnie zupełnie nie kręci...

Gość wysoki brunet 34
wiele kobiet to lubi, a nie każda potrafi się przyznać. Znałem taką która nie miała orgazmów do czasu kiedy nie poznała co to klapsy i dominujący mężczyzna. Po tym odkryciu zmieniła się w łóżku w cudownego demona seksu

Gość gość
Zaproponowałem ostatnio swojej trochę ostrzejszą zabawę. Była na czworakach, a ja ją lizałem i dawałem coraz mocniejsze klapsy. Im bardziej d..a była czerwona tym więcej soków wylewało się z cipki. Potem wziąłem ją mocno od tyłu. Zawsze to lubiła, ale tym razem zasadziłem jej parę konkretnych plaskaczów na tyłek. Jak zaczęła jęczeć to złapałem za włosy, pociągnąłem do siebie i przyśpieszyłem. Odlot na maksa i z jej i z mojej strony.

Gość gość
covert ty c***o ja ci moge nap******ic jak chcesz

Gość gość
To dobrze przynajmniej szczania już nie pokazujesz:)