Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jolka15410

Seeeex

Polecane posty

Mam problem.. moj facet moze 2 razy dziennie przy czym jeden stosunek trwa 20 do 30min samego sexu malo tego ciagle chce mnie lizac itd.. dla wiekszosci wyda sie to smieszne ale nie wiem jak mu oznajmic nie urazajac go ze dla mnie to za duzo..jak poprosze o przerwe nie ma z tym problemu tylko u niego 1 czy 2 dni to przerwa.... raz pojechal na tydzien na zlecenie.. po powrocie kochal sie ze mna 5 razy i z akazdym coraz dluzej., podchodzi czasem sam z siebie i chce mnie lizac a mnie ona juz czasem bolj.. byl moment nawet ze zgrublam ale to nic nie zmienilo.. nie jestem jakas wcale piekna a on mowi mi ze mnie kocha .. myslalam ze to tylko tak na poczatku mijaja 3 lata a on dalej.. najgorsze ze jego kolega ma z 19cm i naprawde kocham go i dochodzic bo nikt tak sie mna nigdy nie zajmowal ale mi wystarczylby raz dziennie.. probowalam robic mu lodziki wszystko ale po 2 czy 3 dniach on mowi ze chce sexu bo lodziki sa fajne ale to nie to samo.. jak ja mam mu to powiedziec zeby go nei urazic... bo naprawde go kocham .. ja mam 26 lat a on 30

Gość gość
Ala, chcesz być niesama? To napisz do mnie :)

Gość gość
ja z taką co siedzi na kafe nie chciał bym mieć do czynienia w żadnym razie i na żadnych warunkach nie chcę obrażać ale..............