Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Stare baby sa takie tępe i wredne ?

Polecane posty

Gość gość

Nie ma nic gorszego od starej upierdliwej baby , żeby drzec ta Stara pomarszczona mordę to ma siłę ale żeby chwilę postać w busie to nie , i jeszcze roszczeniowo otwierają gębę ze ktoś ma im ustąpić , w innych krajach np na Ukrainie czy w niemczech nikt miejsca starej nie ustąpi i dlatego nie mm tam starych wiedźm jak w Polsce tylko miłe starsze kobiety i babcie , tylko polskie Stare baby sa nauczone ze im się wszystko należy , roszczeniowe pomarszczone wredne ropuchy niech ktoś to wytruje

Gość gość
Kiedy te Stare babska się w końcu nauczą ze nic im się nie należy tylko z tego tytułu ze sa pomarszczone ? Jak widziałam jak Stare babski zarzadalo miejsca od ciężarnej to jej w duchu śmierci pozyczylam , bydlę nie człowiek

Gość gość
Tez kiedys bedziesz stary i beda mowic o tobie dokladnie to samo.

Gość gość
na poczcie tez jest strasznie

Gość gość
Ja jak będę Stara to nie będę chciała być dla kogoś ciężarem i Będę stała dopóki będę mogła a nie wymagała miejsca bo mi się ci//ps//o pomarszczylo

Gość gość
W mojej rodzinie starsze kobiety zawsze były miłe ciepłe skromne i nigdy roszczeniowe ja nie wiem skąd się te napuszone ropuszyska biorą

Gość gość
Ja uważam, że mężczyźni powinni ustępować miejsca kobietom i nie tylko tym 60+ ale i młodszym. Jakoś dziwnie to wygląda jak pan 30+ siedzi a kobieta 50+ stoi nad nim a już żenujące jest jak siedzi mąż z zona a nad nimi starsza kobieta stoi i ten mąż tej pani nie ma zamiaru wogole wstać i ustawić muejsca kobiecie- w przyszłości tez tak żonę będzie traktował. Ja bym swojemu powiedziała żeby miejsca ustąpił ale mój wie jak się zachować. Niektóre kobiety to powychodziły za prawdziwych bucow, że wstyd.

Gość gość
Kiedyś widziałam jak 2 Stare baby się bily torebkami przed blokiem , i taką jedzą chce później miejsca gdziekolwiek hahahha

Gość gość
14:38 A wyobrazasz sobie taka rzecz,ze starzy ludzie tez sa schorowani?Czy wykracza to poza twoje wyobrazenia?

Gość gość
Tak 50 latka która pyskuje do innych chora chyba na łeb ;) ja przecież starszym też ustępuje ale prawdziwie starszym a nie 50 letnim wrednym plotkarskim ropuchom

Gość gość
Boże a jak się w marketach pchają i jeszcze Cię w kolejce przepchnie masakra

Gość gość
Kiedyś siedziałam w tramwaju, nie ustąpiłam i jak się nade mną rozgadały jacy to młodzi ludzie niewychowani etc. Mój przystanek, ja wstaję i zaczynam utykać do wyjścia (miałam nogę skręconą w kostce), a tamte p***y aż nie wiedziały gdzie oczy podziać, od razu się zamknęły :D

Gość gość
Albo mój chłopak miał skrecona nogę to mu jedna franca na nią nadepnela i nawet nie przeprosiła a ja myślałam że go do domu nie dotacham :3 skąd się takie babska biorą ?? Mają one godność ludzką ?

Gość gość
Moja mama taka nie jest, ani babcia. Wiem, że są takie wredne, że się nawet kłócą o miejsce w kościele i w kolejce do spowiedzi. Koleżanka z pracy mi mówiła, że poszła z dzieckiem do spowiedzi, a tam się dwie kłóciły w tym kościele kto gdzie stał do spowiedzi, aż ksiądz wyjrzał i poprosił o spokój ☺

Gość Greg

O przepraszam! To jakaś strona dla pojebów. Straszne bydło tutaj. Jeśli masz odrobinę genów homo sapiens skasztaniaj stąd. I to szybko. Greg.

Gość gosc

Czasy sie skonczyly ze starym babom trza ustapic,teraz mlodzi bardziej styrani niz starsi niestety takie zycie,i trzeba miec troche we lbie i nie byc samolubem ze tylko starsi bo mlodzi teraz charuja od rana do nocy a mlodych to nie boli nie strzyka nie nawala kregoslup po 12 godzinach tyry?grzejecie juz dupska w domu wychodzice a taki mlody po tyraniu to co ma jeszcze stac? W dupach wam sie poprzewracalo pudla stare,nikt wam nie bedzie ustepowal miejsca bo mlodzi sa zmeczeni tyraniem i juz!

Gość BABSKIE CHAMY
Dnia 18.04.2017 o 16:41, Gość gość napisał:

Ja uważam, że mężczyźni powinni ustępować miejsca kobietom i nie tylko tym 60+ ale i młodszym. Jakoś dziwnie to wygląda jak pan 30+ siedzi a kobieta 50+ stoi nad nim a już żenujące jest jak siedzi mąż z zona a nad nimi starsza kobieta stoi i ten mąż tej pani nie ma zamiaru wogole wstać i ustawić muejsca kobiecie- w przyszłości tez tak żonę będzie traktował. Ja bym swojemu powiedziała żeby miejsca ustąpił ale mój wie jak się zachować. Niektóre kobiety to powychodziły za prawdziwych bucow, że wstyd.

BABY TO BUCE skarżą, pierd.... godzinami głupoty. Usmiechają się a za chwilę lecą donosić, mnie własna siostra odcięła gaz prąd i wodę i wyrzucała z domu. Całe życie GNOJOWI pomagałem i przez nią o mało nie miałbym gdzie mieszkać tak wyzadłuzała wszystko. Gdy moja dziewczyna tu przychodziła to to SCIERWO nawet szklanki nie chciało pożyczyć .Obie pracują w skarbówce i obie mi tak dokopały ze do śmierci tego nie zapomnę. Pracuję z kpbietami od 30 lat NIE MA DNIA BEZ BABSKIEGO CZEPIACTWA i PRZYWALANIA SIĘ DO WSZYSTKIEGO ani jednego dnia ale jak ONE mają coś dla mnie zrobić to CALE ZYCIE ZADNEJ NIE MA. ZASRANE EGOISTKI I MATERIALISTKI. Mam stopień niepełnosprawności z powodu cukrzycy nie raz mi w pracy w głowie szumiało i się zawracało a ONE jak JEBNI... TE jeszcze darły te wyszminkowane mordy. Do siebie usmiechniete a za plecami RYJĄ jak kret w moim ogrodzie. Telefony powinno sie im odciac w pierwszej kolejnosci. Przepraszam ze jeszcze dycham.