Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

needs

zniszczona książeczka zdrowia dziecka

Polecane posty

Witam! Mam wielki problem.Mój syn dorwał się do swojej książeczki zdrowia i zniszczył całą okładkę ;(( nie wiem co teraz z tym fantem zrobić...Macie jakieś pomysły ?? POMOCY :(

Gość gość
Bedzie bez okladki

Gość gość
Okładka jest bez znaczenia.

Gość gość
Bedziesz taka pokazywac u lekarza . wstyd

Gość gość
My zgubiliśmy całkiem książeczkę zdrowia dziecka bo po prostu w jednej przychodni w ogóle jej nie chcieli wszystko wpisywali w swojej dokumentacji natomiast kiedy sie przeprowadziliśmy książeczka była juz potrzeba w tej przychodni. Jakoś tak sie stało ze była nie używana i zginęła. Pani pielęgniarka powiedziała żeby założyć sobie zeszyt i tam wszystko bedzie wpisywać a i tak kartę szczepień i ważna dokumentacje maja.

Gość gość
Oddaj do introligatora - dorobi oprawkę, albo spróbuj naprawić sama, ale pewnie będzie mniej estetycznie - ważne to co w środku książeczki

Nawet nie wiedziałam że jest takie coś jak introligator i że się ty zajmuje :) dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Kup jakis zeszyt ,natatnik w sztywnuejszej oprawce i spróbuj jskos sama zmontowac.

Gość gość
Skoro mowa o książeczce zdrowia dziecka to zastanawia mnie czy jak dziecko będzie starsze np nastolatek to czy dalej chodzi z tą książeczka do lekarza i czy nie będzie to dla niego wstydliwe nosić taka książeczkę z dzidziusiem na okładce?Macie książeczkę włożona w okładkę ?Ja ostatnio włożyłam bo akurat była w gazetce,a książeczkę mam w takiej teczuszce co dostałam z hippa

Gość gość
Odnawiam temat