Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa wie lepiej

Polecane posty

Gość gość

Moja teściowa uważa się za wszechwiedzaca. Lepiej wie co powinno jesc moje dziecko i na co jestać uczulony. Mam jej dość! Wczoraj gdy mąż był u niej z dzieckiem nakarmila małego (alergika ) rosołem, z selerem, cebulą, z przyprawami. W nocy był koszmar, dziecko pol nocy plakalo. Więcej mały tam nie zostanie! Też macie taki problem z teściowa?

Gość gość
Jedni tak mają drudzy nie, co jęczysz takie życie

Gość gość
A mąz tam spał? nie wie że dziecko ma alergię? Gdyby zwracał uwagę co dziecku daje matka,powinien zwrócić jej uwagę bo może sama o tym nie wie lub nie pamięta. Oczywście ofiarą do bicia jest teściowa a to chłop który powinien oberwać.Trzeba było zastrzec by pamiętał a swoją drogą to widać że jesteś jędzą. Ja też mam alergika ale tysiąc razy przypominam dziadkom by o tym pamiętali i nie mam problemów,ty masz widać osobiste.

Gość gość
Ty autorko nie masz problemów z teściową tylko ze sobą,jesteś zarazliwie stuknięta,szukasz winnych a u siebie winy nie widzisz.

Gość gość
Teściowie i rodzice wiedzą wszystko najlepiej, lepiej się im nie przeciwstawiać.

Gość gość
Tez mam alergików i to dwóch i jak jadą do babć to mają zapakowaną wałówkę i babcia je karmi moim jedzeniem by nie miała problemu.Autorka stawia na wygodę a pozniej robi jazdę.

Gość gość
11:23 niekoniecznie,z rodzicami trzeba umieć rozmawiać a nie ciągle mieć pretensje o coś o czym mogli nie wiedzieć.

Gość gość
Ja bym z takimi tesciami zerwała kontakt może jakby mnie miesiąc przepraszali to bym wybaczyla mój mąż na szczęście też nie lubi swoich rodziców i mówi że jego matka to wiedzma a ojciec cham, mój mąż lubi dużo bardziej moich rodziców niż swoich

Gość gość
Boże co za chamy z twoich teściów dziecko by Ci zabili wiej od nich dziewczyno może oni to specjalnie zrobili

Gość gość
Chamy są wszędzie, najwięcej wśród szkalujących własną rodzinę. Zostań sama, wyjedź na daleka północ, żyj wśród reniferów, będziesz wśród swoich równa intelektem, czyli jego brakiem. Szkoda tylko reniferów.

Gość gość
[16:07 Daleko jabłko od jabłoni nie odpada,rodzice chamy to i dzieci chamskie.Więc nie zachwycaj się bo inny nie jest i nie będzie,jest młody to chamstwa jeszcze nie widać,lat przybędzie to będzie takim samym burakiem..Ludzie się dobierają więc wam jest dobrze:).Poza tym uwierz mi że cham zawsze chowa dzieci na własne podobieństwo.Twoje dzieci też to odziedziczą. Mówisz że lubi twoich rodziców? a ma inne wyjście?Ja też mówię że lubię by partnerka się cieszyła w głębi duszy myślę zupełnie co innego.

Gość gość
A najwiecej dziedziczą po dziadkach,więc masz teściową bis!

Gość gość
Tobie to najlepiej szklanki wody nie podać, nigdzie cię nie zapraszać, bo zawsze znajdziesz problem, konfliktowa jesteś i tyle, a dziecko raz zjadło coś dobrego i płakało za babcią.

Gość gośćhkjvfu
Pieprzenie z tym "chamstwem wsrod szkalujacych rodzine" w kazdej rodzinie sa zwady, mniejsze lub wieksze. Ludzie sie latami nie oddzywaja i wcale nie musza. Wolny wybor. Kazdy ma wlasny kregoslup moralny. Rodziny sie nie wybiera i wcale nie trzeba sie wielbic na wieki.

Gość gość
Autorka pewnie daje dziecku tylko rozwodnioną mamałygę z makagogą, to dziwić się, że dziecko całą noc płakało

Gość gość
Pieprzy autorka, bo w razie nieszczęścia, to prędzej na rodzinie można polegać, obcy maja cię w d.pie.

Gość gość
dziś Fika się z rodziną dotąd ,dokąd nie ma się problemów a pózniej jak bida to do żyda.