Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinaaaaa

Czy ma ktoś z Was konto w mbanku? Chciałabym prosić o pradę :)

Polecane posty

Gość Alinaaaaa

Hej Wszystkim! Chciałabym odłożyć sobie trochę grosza i myślę o założeniu konta. Mieszkam jednak z całą rodziną i chciałabym uniknąc pytań typu: "a po co? a dlaczego? itp". Chciałabym więc założyć jakieś konto online gdzie raz na jakiś czas wpłacałabym sobie jakieś małe sumki, ale nie chciałabym żadnej korespondencji papierowej ani karty do bankomtu. Nie chcę też zadnych udogodnień, pierdół itp. Chodzi mi o zwykłe konto, najzwyklejsze, ale takie, które mogłabym otworzyć online i żeby mi bank niczego nie przysyłał w formie papierowej do domu. Myślałam o ekoncie w MBanku. Czy ktoś z Was je ma i wie, że nie ma żadnego papierowego spamu lub może polecić jakiś inny bank, który by spełniał moje "warunki"? Z góry bardzo dziękuję :)

Gość gość
Ja założyłam rok temu w mBanku i chwale sobie konto ale musiała byś się zapytać w mBanku czy karta jest konieczna. Do mnie przysłali tylko karte i od tej pory żadnego listu ani papierku.

Gość gość
A i jeśli będziesz zakładać jakie kolwiek konto online to będziesz musiała do najbliższej placówki zgłosić się z dowodem by potwierdzić tożsamość

Gość gość
Ja mam Alinko :)

Gość Alinaaaaa
Jest niby możliwość bez kuriera przy pomocy pay-by-link czyli poprzez logowanie do innego konta bakowego w innym banku, ale jakoś nie mogę tego znaleźć ;/