Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwizdy celebryci najbardziej sympatyczni i antypatyczni

Polecane posty

Gość gość

Kogo z tv lubicie/cenicie najbardziej, a kogo nie? Moze zaczne od siebie: bardzo lubie: Malgorzate Walewska, Kasie Mos, Antka Krolikowskiego (kiedys nie darzylam go sympatia, ale zmienilam zdanie po kilku odcinkach Kocham Cie Polsko), Lubie nawet Magde Gessler nie lubie: Elzbiety Jaworowicz, Agnieszki Jastrzebskiej, Agnieszki Orzechowskiej, Edyty Gorniak (aczkolwiek szanuje za wspanialy glos) A Wy? (jak sobie przypomne, to jeszcze dopisze kilka osob)

Gość gość
Artur Barciś, sympatyczny, z klasą Marcin Dorociński - poza oczywistymi walorami zewnętrznymi również sympatyczny i empatyczny (działa na rzecz zwierząt) Dorota Welman - odważna, nie boi się swoich niedoskonałości, bezpośrednia

Gość gość
A propos Wellman- tez ja kiedys lubilam, ale zauwazylam, ze ciagle gada o swojej nadwadze. Zawsze gdzies tam wtraci, ze niby ona gruba i sie nie przejmuje, az zaczelo mnie to irytowac. Chyba faktycznie ma kompleks na punkcie wygladu. I nie pisze tego zlosliwie. Ale w sumie jeszcze ''ujdzie''. Lubie jeszcze Prokopa, a od jakiegos czasu nie toleruje Pauliny Mlynarskiej, jest antypatyczna.

Gość gość
Nienawidzę Joli Pieńkowskiej, jakież było moje szczęście gdy zeszla mi z oczu czyli nie prowadzi juz DDTVN. Zastępuje ją godnie Anna Kalczyńska. Bardzo lubię Tomasza Wolnego ( PNŚ)

Gość gość
Godnie w sensie też wkurza jak Jolka

Gość gość
Oj tak, Pieńkowska to porażka

Gość gość
Marina łuczenko, pani Lewandowska wyskakująca z każdej lodówki i renulka - ich nie lubię. Lubię Edyte rzeźniczak, Joanne Krupe, majdanów.

Gość gość
Nie lubię pienkowskiej i wedzikowskiej a sympatyczny jest Zenek martyniuk

Gość gość
Lubię Prokopa a nie trawię Młynarskich.

Gość gość
Lubię justyne Kowalczyk, Dorocińskiego, Prokopa, Stuhra i Bartka jedrzejaka, Filipa chajzera i Karola okrase i ibisza, gajosa, Paranienormalnych Nie lubię chodakpwskoej, lewandowskich, mlynarskich, Górniak, steczkpwskch , Rodowicz, Dody, jastrzebskiej ,andersza, Kożuchowskiej, krolikowskich Wszystkich trzech, kamela, wojewódzkiego, rozenkowej, Rusin, kraski, blondynki ż playa, pyrkosza, dzieci ż rodzinki pl a szczególnie tego średniego, Zielińskiej, rogalskiej, Macieja Nowaka, celebrytów ż Warsaw shore, Tomasza Majewskiego, Anity Włodarczyk, jandy, ziemca, durczoka, Szulim i jej męża, salety, zimocha, odety moro, kreta, Hani lis i Tomasza lisa, Dominiki Gwit, piroga, Wolińskiego, tyszki, Pudzianowskiego, wegrowskiej, muchy, mroczkow, cichopkowej, kurzajewskiego i jego żony. Jak sobie coś przypomnę to dopisze.

Gość gość
O tak. Pieńkowska nie w tv powinna się udzielać. Te jej głupie teksty czasem, na wizję zdecydowanie się nie nadawały. Zapatrzona w siebie że hej. Doda też za siebie nie może. Żeby odwrócić się do prezydenta w samych gaciach, te trzeba mózgu nie mieć.

Gość gość
Mark Wahlberg

Gość gość
Niesympatyczna dla mnie jest Lewandowska. No nie wzbudza mojej sympatii...jest wyniosla i dziwna. Za to Krupinska nawet spoko.

Gość gość
Nie lubię Lewandowskich, Lisa i Lisicy, Kingi Rusin, Wojewódzkiego, Biedronia, tego chłopa co reklamuje płyny do naczyń, Bielejnik czy jakoś tak, Majdanów, Dody, Bohosiewicz, Młynarskich, Jakóbiaka, Kupichy, Kolendy-Zaleskiej, Pieńkowskiej,Welmanowej (jej to za poglądy), Michnika, Urbana i innych antypolskich klakierów i celebrytów tvnowskich. Denerwują mnie też Cielecka i Ostaszewska, też z powodu poglądów, bo jako aktorki je lubię. Lubię Paulinę Krupińską i Bułeckę, H. Śleszyńską, Kossakowskiego, Chodakowską, Chylińską.