Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jurapark  krasiejów opolskie

Ja u babci na wakacjach zdjęcie

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę myślisz że kogoś interesuje to co robisz z babcią? Przykro patrzeć co ten chłopak wyprawia na internecie :(

Gość gość
Też bym chciał spędzić wakacje z twoją babcią:(

Gość gość
Dzisiaj babcia wcześniej goła dopa oczywiście też nie twoja? a widać że dopa pasuje do twojego zdjęcia z babcią. Myślisz że się wyprzesz wszystkiego? Na kilometr widać że to ty pisałeś, możesz spokojnie nadawać z gościa i tak wszyscy wiedzą że to jesteś ty

Gość gość
Przyjrzałam się dokładnie gołej dopie pasuje na 100% do zdjęcia z babcią. Mogłeś jej nie wstawiać to nikt by cie nie rozpoznał głupku

Gość gość
Na pewno masz coś nie tak z głową, kłócisz się sam ze sobą, zakładasz temat a następnie sie wypierasz, że to nie ty. Nie wiem czy to jesteś Ty ze swoją babcią czy nie, nie udowodnisz mi że nie ale też nie udowodnisz, że tak, jednak jest z tobą coś nie tak.

Gość gość
Wcale mnie to nie dziwi najpierw filmiki teraz foty dokładnie jak inny degenerat z tego forum prawik 91

Gość gość
Dokładnie, już masz przypiętą łatkę na tym forum i co byś nie robił już nie poprawisz swojego wizerunku. Zostałeś zaszufladkowany do tej samej grupy co pravik.

Gość gość
czemu cie babcia myje sam nie umiesz się podmyć?

Gość gość
Matko, ja nie pamiętam nawet żeby mnie babcia myła czy mama, pewnie miałam ze 4 lata a tu taki duży chłopiec i się daje dotykać babci w takie miejsca. A dziadek co na to, pewnie jeszcze zdjęcie robił, patologia:O

Gość gość
Niedawno pisał że sie kąpie z siostrą w jednej wannie :D

Na świecie jest coraz więcej degeneratów. Stężenie patologii wciąż rośnie i rośnie aż się kiedyś to wszystko rozdopczy