Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Takie tam wygłupy z babcią:) http://wstaw.org/m/2017/04/19/0_758.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Fajne wyglupy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Naprawdę myślisz że kogoś interesuje to co robisz z babcią? Przykro patrzeć co ten chłopak wyprawia na internecie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Też bym chciał spędzić wakacje z twoją babcią:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 10:52 co za debil ty na serio nie rozumiesz że to fota z neta? Głupku? I że to temat założył podszyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 ten z dziś to podszyw, ja jestem ten prawdziwy od Namysłowa a to zdjęcie to ja z moją babcią, zwróćcie uwagę jak napisałem z babcią a nie z babunią jak to pisał zawsze podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 11:26 to gość od gołej doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Dzisiaj babcia wcześniej goła dopa oczywiście też nie twoja? a widać że dopa pasuje do twojego zdjęcia z babcią. Myślisz że się wyprzesz wszystkiego? Na kilometr widać że to ty pisałeś, możesz spokojnie nadawać z gościa i tak wszyscy wiedzą że to jesteś ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 11:34 ja czyli kto twoim zdaniem i co myślisz że to moja fota powyżej?imoja twarz moje genitalia i moja babcia i moja wanna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Serio tak myślisz że to moja fota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Przyjrzałam się dokładnie gołej dopie pasuje na 100% do zdjęcia z babcią. Mogłeś jej nie wstawiać to nikt by cie nie rozpoznał głupku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Serio tak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Na pewno masz coś nie tak z głową, kłócisz się sam ze sobą, zakładasz temat a następnie sie wypierasz, że to nie ty. Nie wiem czy to jesteś Ty ze swoją babcią czy nie, nie udowodnisz mi że nie ale też nie udowodnisz, że tak, jednak jest z tobą coś nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Skoro myślisz że niby to moja fota to mnie czyli gościa od Namysłowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Wcale mnie to nie dziwi najpierw filmiki teraz foty dokładnie jak inny degenerat z tego forum prawik 91 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 11:46 ja gość Mateusz kołbuc od miasta Namysłów (województwo opolskie) nie ja założyłem ten temat tylko podszyw i to nie moja fota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Dokładnie, już masz przypiętą łatkę na tym forum i co byś nie robił już nie poprawisz swojego wizerunku. Zostałeś zaszufladkowany do tej samej grupy co pravik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 czemu cie babcia myje sam nie umiesz się podmyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 O co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Matko, ja nie pamiętam nawet żeby mnie babcia myła czy mama, pewnie miałam ze 4 lata a tu taki duży chłopiec i się daje dotykać babci w takie miejsca. A dziadek co na to, pewnie jeszcze zdjęcie robił, patologia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Niedawno pisał że sie kąpie z siostrą w jednej wannie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Evil 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Na świecie jest coraz więcej degeneratów. Stężenie patologii wciąż rośnie i rośnie aż się kiedyś to wszystko rozdopczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Evil 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Ten siusiak to jest we zwodzie? hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Gość od homocwela udowodnie ci że to nie moja babcia bo moja babcia mieszka sama we Wrocławiu i zdjęcia nie robił dziadek bo nie żyje od 2005 roku. Ps Moja babcia jest starsza od dinozaura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Miasto Namysłów opolszczyznA to podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Sam jesteś podszyw zrozum to to ty jesteś podszywem bo ja jestem Mateusz Kołbuc Polkowskie4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach