Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznac, czy ktos jest madry

Polecane posty

Gość gość

ktos cos?

Gość gość
ale moze nietoperz ruch rzesy by wyczul ;) nie taki nietoperz slepy, jakby sie wydawac moglo

Gość gość
czizas, skoro juz tu wdepnales/wdepnelas tys on czy ona?

Gość gość
Sa rozne rodzaje madrosci, mozna byc madrym zyciowo (miec doswiadczenie zyciowe), mozna miec wiedze z jakiegos okreslonego tematu lub tez obszerna wiedze ogolna. Ja mysle, ze madry czlowiek ma przede wszystkim rozszerzony zasob umiejetnosci i kompetencji. Potrafi sobie poradzic w kazdej sytuacji, nie jest konfliktowy, ma swoje zdanie, ale tez nie narzuca go innym. Na pewno jest to osoba tolerancyjna i otwarta na swiat, z odrobina wrazliwosci, to osoba, ktora nie robi z siebie ofiary, ze wszyscy wokol niej sa zli. Czlowiek madry nie ocenia innych, bo wie ze ludzie sa rozni. Czlowiek madry ma klase i swoj styl, nie kopiuje bezmyslnie innych. Oczytanie pomaga, bo rozwija wyobraznie, rozszerza horyzonty i uczy krytycznego myslenia.

Gość gość
no co ty czizas

Gość gość
ja jestem mundry bo tak jest zapisane w gwiazdach a skąd wiem? oto przyklad najmądrzejsza znana nam cywilizacja? inkowie? a wiecie co oni umieli jako jedyni? czytali z gwiazd:D wystarczy jeno tylko popatseć q górze i przeczytac co ci tam gwiazdy piszą. Ja przeczytałem i powiedziano mi ze błądzę i zebym sie nie ukrywal z tym a bendem najmądzrzejszy wiec sie ujawniłem ;)

Gość gość
Po treści wypowiedzi na pewno i jeszcze bardziej po tym jak się zachowuje, jak żyje.

Gość gość
nie ma ludzi mądrych są tylko mądrzejsi ...bo tak to wady ma każdy.