Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyzywanie przez internet na yt

Polecane posty

Gość gość

wyzywałem w kom na yotube czy będę miał kłopoty z prawem i co policja może z tym zrobić p s jak się skontaktować z gooogle jaki jest mail do nich pomocy

Gość gość
No co ty, nic sie nie stanie. Nie hejtuj wiecej, bo to nie jest fajne, ale nie przejmuj sie ze ciebie znajda. Nie znajda. To nie jest takie latwe, zeby you tube udostepnil twoj IP musialby byc najpierw nakaz sadowy, a to jest dluga procedura i nikt sie nie bedzie w to bawil. You tube ma takie skargi gleboko w d...e. Wiem, bo kumpel kiedys chcial zeby zdjeli filmik z sieci, w ktorym inny kumpel sie z niego nabijal i filmik do tej pory jeszcze nie zostal zdjety.

Gość gość
Z googlem sie nie skontaktujesz tak samo jak z you tube, nie ma takiej opcji. Ale wiem, ze google moze sciagnac cos z sieci, jesli ktos czuje sie pokrzywdzony, podobno jest taki formularz, musisz poszukac w sieci, ale pewnie bedzie to bardzo dlugo trwalo. A na you tube nie ma innej opcji jak tylko oflagowac filmik, albo wyslac do you tube formularz.

Gość gość
A jeśli zgłosi to ktoś na policję?

Gość gość
Sąsiad miał jakieś nieprzyjemności bo podobno wysłał jakiś film na swojego znajomego na którym go wyzywa. siedzieć nie poszedł ale mówił, że grzywnę dostał.