Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to rzeczywiscie wstyd?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i wiem jak to zabrzmi ale jestem atrakcyjna i zdaje sobie z tego sprawe. Jednak jest cos co sprawia , ze czuje "wybrakowana". Otoz jestem dalej dziewica. Nie wstydzilam sie tego wczesniej , ale teraz zaluje , ze nie zdecydowalam sie na swoj pierwszy raz duzo wczesniej. Mialam dwoch chlopakow ale jakos sie z tym nie spieszylam. Nigdy tez nie przyszlo mi do glowy , aby robic to z byle kim. Problem sie zaczal gdy poznalam mojego chlopaka , ktory byl swietny. Kiedys mowil , ze mial dziewczyne , ktora czekala z seksem do slubu dlatego tez nie mowilam mu , ze i ja nia jestem. Nadszedl jednak dzien , w ktorym moj chlopak zaczal dazyc do wiadomo czego. Powiedzialam mu jak to wyglada I byl zaskoczony , ze jeszcze nie uprawialam seksu , ale okazal sie byc wyrozumialym. Jakies dwa tygodnie po tej sytuacji przestal sie odzywac , odpisywac mimo , ze napisalm na fb i smsa. Mam wrazenie , ze to wszystko przez to , ze jestem dziewica I nie potrafilam mu dac tego co potrzebowal. Czy moze tak byc rzeczywiscie?

widocznie jest debilem. Dziewczyno, to żaden powód do wstydu, ale żeby nie było do chwalenia też nie. Po prostu jest jak jest. Zrobisz to kiedy będzie gotowa z odpowiednim facetem. Chociaż nie pochwalam czekania zbyt długo o zgrozo do 30stki :o

Gość gość
Ciężko jest znaleźć kogoś o takich samych poglądach. Widać ten chłopak miał inne podejście do tej sprawy. Ty masz takie, a nie inne i mam nadzieję, że trafisz na kogoś, kto będzie miał podobne, ale uprzedzam, że nie będzie łatwo. Niestety jesteś w mniejszości, ale na pewno nie jest to powodem do wstydu.

Gość gość pete
"napisalm na fb i smsa" Zacznijmy od tego, że najlepiej porozmawiać osobiście, lub w ostateczności zadzwonić. Jeśli wybrałaś fb i smsy, to jesteś zwyczajnie niedojrzała...

Gość gość
Dziewczyno! Nad czym ty się zastanawiasz, ten chłopak zwyczajnie kompletnie cię nie kochał, to dobrze że sobie poszedł. Dziewictwo czy popularne czy nie to jest tu bez znaczenia, jeśli łączyłoby was prawdziwe uczucie. Nie żałuj takiego typka, który przychodził do ciebie tylko w oczekiwaniu na łóżko. Dziewczyna, z którą później ożeniłem się akurat nie była dziewicą, ale nigdy taki temat u nas nie istniał.

Gość gość
Napisalam smsa z tego wzgledu , ze dzielily nas kilometry , a nie dlatego ze tak jest latwiej

Gość gość
W biednych to i zdegenerowanych czasach zyjemy... Kiedys dziewictwo bylo szanowane, pozadane przez mezczyzn. Dziewictwo bylo utozsamiane z honorem i duma kobiety. Dzisia kobiety przez propagande medialna, upadek wartosci zaczely sie wstydzic dziewictwa

Gość gość
nie inwestuj w takiego chłopaka ale znajdź takiego, który będzie cię przede wszystkim kochał. Seks będzie wówczas uzupełnieniem miłości bo masz taką naturę o czym pisałaś i chciałabyś aby tak właśnie było