Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozumiecie przyslowie ze mezczyzna zrobi wszystko dla kobiety ktora

Polecane posty

Gość gość

kiedys kocham z wyjatkiem tego, ze nie zakocha sie w niej ponownie? No moze to nie jest przyslowie, to chyba jakis cytat, czy zlota mysl. Wg mnie troche bez sensu, bo jesli jest w stanie zrobic wszystko, to znaczy ze kocha tak? A jesli kocha, to nie moze sie zakochac ponownie, bo kocha caly czas?

Gość gość
Zgadza się, Ja zakochałem się błyskawicznie ale nie przestałem kochać ! :)

Gość gość
Dalej nie rozumiem. Jak ktos znajdzie/zna oryginal tej zlotej mysli, to moze wstawic. Chodzi o ot, ze kiedys ja kochal - przestal - ale zrobi dla niej wszystko nawet jak juz jej nie kocha, bo ma sentyment czy ze nie zakocha sie ponownie, bo kocha caly czas?

Gość Mchy i Porosty
Bardzo mądre powiedzenie. Nie znałem tego. Potwierdzam, że tak też odczuwam. X Jest kobieta, z którą byłem dość długo, to była moja miłość życia. Zostawiła mnie z dnia na dzień podając mgliste powody. Urwała kontakt. Myślę o niej codziennie, jestem wdzięczny, za najpiękniejsze chwile w życiu, których mi nikt inny nie dał. Gdyby cokolwiek ode mnie potrzebowała, to bym na głowie stanął, żeby jej pomóc, ale nie potrafiłbym jej pokochać tak jak kiedyś - czystą bezinteresowną miłością.

Gość gość
To znaczy ze jest dla niego wazna ale nie jako kobieta tylko jak siostra itp. Więc będzie jej pomagał itd ale bez relacji z podtekstem