Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZ E G O Mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ?

Polecane posty

Gość gość
""gość dziś Ja chodzę na prostytucji regularnie co parę tygodni. Oprócz tego jestem mężem z 11 letnim stażem, mam dzieci i kochająca żonę. W niczym to nie przeszkadza. Nasza rodzinka działa z***biscie."" JAKBY Twoja corka to wiedziala to by sie Ciebie wstydzila!!

Gość gość
To dosyć trudne pytanie bo z jednej strony bym nie chciał ale z drugiej strony zięcia który nigdy nie był traktowal bym jak mieczaka. Wybrałem, wydaje mi się, coś pośrodku. Od najmłodszych lat rozmawiam z córką o seksie, nie zamierzam przed nią ukrywać że to przyjemne. Nawet moja żona mówi że jak uda się we mnie to jej mąż będzie kiedyś najszczesliwszym facetem pod słońcem. Tak, tak. Faceta uszczęśliwia się seksem.

Gość gość
to zona Ci nie starcza i musisz chodzic na prostytutki`? a pozniej wracasz do domu,jakby nic... i calujesz,zone,corke... ? ... :O

Gość Zibo
Czego sxuka w kobiecie? Jest takie powiedzenie kobieta powinna być w domu gospodynią, na salonach damą, a w łóżku dz/iw/ką. Czyli zaradnej inteligentnej i sexownej. Sex naprawdę jest dla mężczyzn ważny, i nie tylko ilość ale tez oprawa, dlaczego facet odchodzi z cycatą blondynką w mini? Przecież jest brzydsza i glupsza od żony. Ale jest sexowna. I zaraz rozpiszą się babsztyle ze zmęczone po pracy nie beda myć podłogi w szpilkach, nie musicie ale zamiast gapić się tepo w tv przez cale wieczory ubierzcie się bardzo wyzywajaco, i tak tez się zachowujcie wtedy mąż do agencji nie pójdzie. Wyjdźcie też z nim tak ubrane na miasto niech zobaczy ze inni faceci się oglądają, niech doceni co ma.

Gość gość
A jak to jest zachowywac sie WYZYWAJACO? :O

Gość zibo
Skoro nie wiesz jak to jest wyzywajaco to albo masz 15 lat albo nie ma już dla ciebie ratunku, za późno by tłumaczyć.

Gość gość
No rozwin,bo moze mamy znierzne odczucia?

Gość gość
A pytanie do kobiet. Dlaczego nie zachowuje cie się jak te prostytutki. Nie witacie męża w szpilkach, z uśmiechem. Mogę się założyć że prawie żadna z was nie przebiera się po powrocie do domu, albo nie przygotowywane się (w sensie kąpiel, makijaż, świeży ubior) na przyjście męża. Przecież to tak niewiele.

Gość Zibo
Obejrzyj w celach edukacyjnych kilka p****li lub wygogluj sobie

Gość gość
PROSTYTUTKI tylko czekaja wystrojone na klienta,a normalna kobieta ma inne ciekawsze zajecia... zrozum,czy za trudne? PROSTYTUTKA to jej biznes, musi bardzoo dbac o siebie,bo inaczej nie przyciagnie tylu klientow,nie zarobi... MUSI grac,byc mila,pomimo ze mysli o Tobie "ale brzydki,""D**EK"...

Gość gość
Skoro dla ciebie mąż to te mniej ciekawsze zajęcie to co się dziwisz że cię olewa i chodzi do prostytutki. Widocznie dla niego też jesteś tym" mniej ciekawym zajeciem".

Gość zibo
Bez przesady by kobieta witała tak męża w drzwiach, choc raz na jakiś czas było by to miłą niespodzianką. Ale w weekend wieczorem taki strój powinien być obowiązkowy. I gwarantuje ze jeśli po takim seansie powiesz jak Ty byś chciała by wyglądał i się zachowywał to on sue chętnie dostosuje.

Gość gość
Dlaczego przesada żeby tak wyglądała codziennie. Mam taką ciotka która zawsze mówi że że wszystkim musi się ogarnąć do 15 bo później to już tylko czeka na męża i spędza z nim wieczór. Bardzo kochającego się małżeństwo.

Gość gość
A jak maz juz sie az tak nie podoba,zbrzydl? jego cialo niezbyt piekne,seksi jest? TO CO zmuszac sie do seksu z nim? wiadomo ze wtedy unika sie seksu z nim ... TO normalne narturalne.

Gość zibo
I tu macie panie odpowiedz dlaczego, macie ciekawsze zajęcia niż "dogadzanie" mężowi, i nie dziwcie sie ze nie ma kwiatów i prezentów wyjść na kolacje, bo kasa idzie na inne panie.

Gość gość
A PROSTYTUTKA nawciska mu kity ze ,seksi jest,pociagajacy on... Ze ona tak go pozada ;) Bo czego sie nie zrobi by przyciagnac wiecej klientow=wiecej kasy,

Gość zibo
Jeśli mąż Ci zbrzydł i czujesz dyskomfort jak Cie dotyka to się z nim rozwiedź i poszukaj sobie sexownego.

Gość gość
Zapewne mąż zbrzydl ale ty to pewnie wypieknialas. Pewnie jesteś autorka tematów mam 30,40,50,60 czy 70 lat i uważam że nigdy nie wyglądałam lepiej. :)))

Gość gość
Penis juz nie az tak sprawny,jakis rozciagniety,zuzyty, cialo tez niezbyt seksi,... wiec czym tu sie podniecac?

Gość gość
Myślę że rozmowa się skończyła. Pani argumentów nie chce słuchać a teraz zaczyna się zwykła przepychanka.

Gość gość
No dobra,ale autorka o cos innego pyta.

Gość zibo
Ona dla brzydala się ubierać nie będzie, a jak mu da raz na pól roku to z takim obrzydzeniem ze mu opada w trakcie. Ale nadal nie rozumie dlaczego mąż potem idzie w miasto.

Gość gość
Dla prostytutki obojetne to czy on ladny,brzydki, ona bierze/daje kazdemu. Godzine wczesniej spocil sie na nia i wkladal jej jakis inny koles , a teraz ty ja calujesz,ssasz.

Gość zibo
Autorce chyba już wytłumaczyliśmy czego oczekuje przeciętny mężczyzna. Przeciętny bo znam kilka przypadków gdzie facet ma piękną żonę, nie powala jej się sexownie ubierać,wymaga by się zachowywała jak zakonnica a sam chodzi do agencji

Gość gość
Kolego wyzej,to po co On chodzi do tej agencji ?

Gość gość
Seks nie jest tak ważny tylko dla *****czy, seksholikow może być ważny seks.

Gość zibo
No właśnie tez tego nie rozumiem dlaczego chodzi, ale to marginalne przypadki, pytałem kiedyś to odposiedzial " żona to żona a kuwy to inna sprawa" i zrozum tu jego tok rozumowania. Przeciętny facet jednak mysli inaczej

Gość gość
Kolego wyzej,to najwyrazniej gosciu ma problem sam z soba...

Gość gość
Powiem tak ... 99% facetow jak ma szanse to zdradzi,bo kazdy facet nie da rady wiele lat bzykac tylko jedna,taka prawda, i trzeba sie z tym pogodzic,i albo przejsc na kobiety,albo zyc sama.By nie cierpiec.By zaoszczedzic sobie rozczarowan. Sa faceci co wyszukuja wrazen,ile sie da. PROSTYTUTKA to jakby taki dotyk nieczystosci,dotyk zla,pozniej po tym malzenstwo zwiazki czesto psuja sie,predzej czy pozniej, a i facet psuje sie,wypacza sie i zaczyna traktowac kobiety jak towar smile czesto oceniac nawet jak Garsonierzy od 1-10... Wiesz jak facet pojdzie do prostytuki,to wykapany zadbany,a ona milutka do niego jest,daje mu wrazenie ze jest on szczegolny ze podniecona nim jest niesamowicie Ona zadbana,seksi ciuszki itp triki by przyciagnac klienta, no i jak sie na to nie nabrac/skusic? tym bardziej jak nie mial dlugo seksu,nie ma az takiego powodzenia u kobiet ? Prostytutka/Prostytucja ... to jej biznes, musi bardzoo dbac o siebie,bo inaczej nie przyciagnie tylu klientow,nie zarobi... MUSI grac,byc mila,pomimo ze mysli o Tobie "ale brzydki,""D**EK"... Jak juz wczesniej facet zaznal prostytytucji,to pozniej jak zona nie spenia takich doznan ,jak prostytutka,czesto taki pan wraca do prostytutek. A u zony ma bezpieczenstwo,wyprane,ugotowane,dom zadbany,ma zawsze gdzie wrocic. Zabawne jest tez,ze DAWAC seks za darmo to nie grzech,a dawac za KASE to juz grzech ?ciekawe kto to wymyslil ?