Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 Podajcie powody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 Pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 Dlaczego tak gardzicie wsią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2017 Widać autorze że nie wiesz co piszesz! Ja całe życie mieszkam na wsi.Do miasta mam 7km.W mojej okolicy coraz więcej buduje się tzw.nowobogackich,ceny działek szybują w górę,ale nikt z nich się tu nie cieszy bo to ludzie nie do życia,samoluby zapatrzeni w siebie,nietolerancyjni i nietowarzyscy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 Odnieś się do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 Aaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach