Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dziewczyna cały czas rozmawia z przyjacielem

Polecane posty

Gość gość

Ma takich dwóch braci przyjaciół z dzieciństwa. Rozumiem ale problem polega na tym ze rozmawia z nim codziennie po wielementy godzin na fb. Dowiedziałem się o tym dopiero ostatnio jak przypadkowo zobaczyłem pojawiające się często dymki od niego jak byliśmy razem. Pytałem ja o niego to stanowczo zaprzecza ze coś ich łączy bo to tylko przyjaźń ale zastanawiam się czy faktycznie może istnieć przyjaźni jeśli tak często ze sobą piszą? Czasami nawet nie odpisuje mi jak z nim rozmawia a sama nie chce się dalej przyznać do rozmów z nim.

Gość gość
Podobno każdy przyjaciel chce wyru... swoją przyjaciółkę. W sumie trochę w tym prawdy jest, ale nie zawsze. Ja bym zrobił tak: gdyby te przyjaciele znali ją dłużej ode mnie to bym się nie martwił, bo jednak ona wybrała mnie a nie ich, a gdyby oni pojawili się jakoś niedawno, w trakcie naszego związku to bym jej tego zabronił, a jak nie to nara! Bo przecież nie wiadomo czy oni jej się bardziej spodobają.

Gość gość
Ktores z nich kocha, to pewne. Nie ma przyjaźni damsko-męskiej

Gość gość
Sprawdź co mu wysyła pewnie piepszne wiadomości lub zdjęcia

Gość gość
Sadze, ze ta druga polowka z ktora dzielisz zycie powinna byc Twoim najlepszym przyjacielem.

Gość gość
Przyjaciel jest ok jak jest dobrze, wystarczy kłótnia i ciche dni wtedy przyjaciel staje sie pocieszycielem, szkoda ze mój mąż nie jest taki super jak ty... Zainstaluj szpiega zobacz o czym piszą, zobaczysz czy ten przyjaciel to czasem nie dawna milosc.

Dnia 21.04.2017 o 09:42, Gość gość napisał:

Przyjaciel jest ok jak jest dobrze, wystarczy kłótnia i ciche dni wtedy przyjaciel staje sie pocieszycielem, szkoda ze mój mąż nie jest taki super jak ty... Zainstaluj szpiega zobacz o czym piszą, zobaczysz czy ten przyjaciel to czasem nie dawna milosc.

Po co dawna miłość miałaby sie dzis odzywać?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować