Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chude szkapy z siłowni przytyjcie coś tłuszczykiem

Polecane posty

Gość gość

Bo wyglądacie komicznie

Gość gość
lepiej sie zalać tłuszczem i zdychać na miazdzyce ?:D

Gość gość
Lepiej bo tłuszcz w samym sobie nie jest zły jeśli mamy umiarkowaną ilości. Duży nadmiar może powodować miażdżyce.

Gość Rozalka0000
A na uj komuś tłuszcz jak ma mięśnie i jest boginią seksu? :D

Gość gość
Same mieśnie wygladaja obleśnie

Gość gość
I jest to nie zdrowe dla organizmu jak paradujecie w parku wychudzone szkapy.

Gość gość
gość dziś Lepiej bo tłuszcz w samym sobie nie jest zły jeśli mamy umiarkowaną ilości. Duży nadmiar może powodować miażdżyce. x 15%-20% tłuszczu jest optymalny jak komus sie nie podoba aktywny tryb zycia, którego nieodłączną częścią są mięśnie to juz twój problem. drugiej hameryki z pl nie zrobisz :)

Gość gość
15-20% to jest zdecydowanie za mało optymaln a wartość wacha sie od 25 do 30.

Gość gość
Aktywny tryb życia nic ci nie da masz takie same skłoności do chorób serca jak w przypadku ludzi z otyłością.

Gość gość
Waha* jesli juz chcesz ynteygenta zgrywac. Tłuszcz mózg zalał? ;) 25% jest zdecydowanie za duzo

Gość gość
25% to nie jest dużo optymalna wartość dla kobiety mniej tym gorzej dla was.

Gość gość
25% to jest za dużo. Przeczytaj może jakąs książke medyczną a nie łonety pl

Gość gość
Chudo szkapo zrób coś ze swoją wagą.

Gość gość
dobre, mam 172cm i waze 60kg, wiec wage mam w normie :D Leniu smierdzący rusz dupsko albo wypierdzielaj do hameryczki w poszukiwaniu zalanych macior :o

Gość gość
To nie jest za dużo tylko idealna wartość poczytaj sobie co mówia naukowcy lepiej mieć średnią ilość niż mieć mniej. Przy 15-20% wygląda panna jak wychudzona szkapa nogi chude, rece, ciało wygląda tragicznie.

Gość gość
Powinnaś przytyć z 4-5kg bo jesteś za chuda.

Gość gość
Masz za mało tkanki tłuszczowe chudo szkapo.

Gość gość
Wpisz sobie 25% tkanki tłuszczowej w google kliknij grafika i porównaj.

Gość gość
hahaha, za chuda dobre :D nie widzisz mnie, nie wiesz ile mam lat, co robie a piertollisz farmazony, ze jestem za chuda, akurat ja mam za duzo tłuszczu ;)

Gość gość
172cm i waze 60kg -to już są dość niekobiece wymiary,tak na styk między klocem a kobietą.:o

Gość gość
Klocem haha chyba cie pogieło. Klocem mogłabyś jakbyś ważyła 80kg ale nie tyle co ty.

Gość gość
gość dziś 172cm i waze 60kg -to już są dość niekobiece wymiary,tak na styk między klocem a kobietą.pechowiec.gif x Tak? mam 21% tłuszczu i to jest za dużo (sylwetka wysportowana). O mój biust i biodra sie nie martw, mam idealne kształty :D Radze poczytac tabele bo do medycznej ksiazki to taki burak nie zajrzy :D

Gość gość
Kobiece kształty masz wtedy kiedy tkanka tłuszczowa wynosi od 25 do 30% poniżej wyglądem przypominasz nastolatke z liceum.

Gość gość
Nie mam kobiecych kształtów dobree 105/60/95 nieee wcale :D naucz sie rzeźbić ciało a pozniej sie nie odzywaj :D

Gość gość
21% to za mało dla kobiety czytałem i sie to zmieniło na przestrzeni lat wczesniej wartości były wyższe.Naukowy mowia ze trzeba miec odpowiednia zawartosc tkanki tluszczowej mowia ze dziewczyna z lekka nadwaga jest zdrowsza od tej chudej, szczupłej.

Gość gość
Dziecko te wymiary nie sa idealne. Jestes za chuda masz nogi jak patyki, rece jak u anorektyczki. Wyobrazam sobie jak komicznie musisz wygladac.

Gość gość
dajcie sobie spokój z tą dyskusją, ta locha średnio raz w tygodniu zakłada podobne tematy i ciągniei te idiotyczne rozmowy. Tak jakbyście dyskutowali z tą od namysłowa albo przemem onanistą (o ile to nie ten sam zyeb)

Gość gość
chudy to nie wysportowany. Poćwicz 15lat, 6 razy w tygodniu to zamkniesz gębe. dziwnym trafem to kobiety z nadwagą borykają się z problemami z sercem, krążeniem etc Sama kiedyś byłam spaślakiem, zachorowałam na niedoczynnosc tarczycy, miałam problemy z krazeniem i TO zmotywowało do ruszenia d**y. I co? Jakos teraz TSH oscyluje mi w normach, a krew ma dobrą krzepliwosc. Oszukuj sie spaslaczku póki nie wyladujesz w szpitalu

Gość gość
Nie masz kobiecych ksztaltow bo masz za malo tkanki tluszczowej, chude rece, nogi jak gimnazjalistka duży tylek, cycki, to nie oznaka kobiecosci.

Gość gość
gość dziś Dziecko te wymiary nie sa idealne. Jestes za chuda masz nogi jak patyki, rece jak u anorektyczki. Wyobrazam sobie jak komicznie musisz wygladac. x To przyjedz do mnie i powiedz mi to prosto w twarz. Spierdzielisz jak te "biedne, chudzone rączki" zobaczysz :D