Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta jest od gotowania! Precz z PO! I KODEM!

Polecane posty

Gość gość

Facet powinien zarabiać za dwoje i wszystko oddawać partnerce! Facet to istota prosta w obsłudze, leniwa. dla której w życiu liczy się tylko koryto i legowisko. Kobieta to spec od wszystkiego. Dlatego państwo kobietom powinno wypłacać miesięczną pensję już za samo istnienie!

Gość gość
autorze widać że żadna ciebie niechce, wiesz co w sypialni ona potrafi?

Gość gość
Nie lubię gotować,z resztą się zgadzam.

Gość gość
NIE JESTEM FACETEM! Napisałam ten temat bo jestem wqr/wiona na męża który raz na pół roku coś w kuchni zrobi i zawsze nam po tym dziecko choruje przez tydzień! Faceci to ograniczona materia stworzona do prac fizycznych ale z dala od kuchni!

Gość gość
A ja autorka nie lubię gotować, ale potrafię i robię to (dla dziecka) Mam świetną intuicję-wymyślam potrawy Zawsze wszystko mi wychodzi Mam twarde zasady jeśli chodzi o bezpieczeństwo i higienę! Facet nie powinien do kuchni wchodzić -chyba że posprzątać!

Gość gość
Najgorsze jest to, że oni (czyli faceci) nie mają żadnych autorytetów. Jeśli już kogoś słuchają to kogoś kto im mówi że można coś zrobić szybko i łatwo! Łatwo i szybko można się wy/srać-ja mówię! Pod warunkiem że się wie co z czym jeść!

Gość gość
Poza tym są naiwni jak dzieci więc wkładam ich do worka z innymi dziećmi i tak wychodzi mi że jedyne istoty odpowiedzialne, świadome i zdolne do logicznego działania to kobiety! Zatem co facet robi na szczeblach władzy?-Ja się pytam. Dlatego świat jest jaki jest! Zmierza ku zagładzie! Trzeba facetów zutylizować ze szczebli władzy! KONIECZNIE! DLA DOBRA ŚWIATA! (ku/rwa nigdy nie byłam feministką, ale widzę że to dokładnie tak jest jak napisałam)

Gość gość
Precz z dże/nder i męskimi kucharzami! Facet na budowę !

Gość gość
Kobieta to mózg a facet to reszta ciała Ona powinna nim sterować a za niesubordynację powinien ponosić konsekwencje karne. Przy takim układzie świat stanąłby na nogi!

Gość gość
Mózg? Chyba móżdżek i to taki bardziej ptasi.