Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odebrać sąsiadowi zasiłki z gops?

Polecane posty

Gość gość

bo już mam dosyć człowiek z********a za najniższą krajową odliiczająć dojazdy, opłaty,etc. zostaje może z 200 zł na przyjemności miesięcznie; a sąsiad alkoholik i recydywista dostaje z opieki w sumie ok. 700 zł na czysto za nic; cały dzień siedzi na d***e nic nie robi, mieszkanie jego to rudera ale własna więc czynszu nie płaci, brak żony i dzieci nic nie musi; tylko se całe dnie piwo chcleje; noż k***a mać teraz dostałe dni 3 dni urlopu to widzę że w ogródku przez cały dzień grill i piwka z kolegami i jeszzce narzeka że tak mało z tego gopsu dostaje!!!!!!!

Gość gość
i pewnie jeszcze cichodajki sprowadza !

Gość gość
a to tam już mnie nie obchodzi; ale ja się pytam gdzie tu sprawiedliwość (nie społeczna ) tylko taka prawna normalna; człowiek pracujący chyba powinien mieć lepiej od nieroba cwaniaka nie!!!!

Gość gość
ale ja nie o tym; chce żeby ta gnida w końcu polazła do roboty której będzie nienawidzieć równie mocna jak ja swojej; jakiś donosik do gopsu mam napisać czy jak???

Gość gość
Zdjęcia porobić i dołączyć do donosiku, to będzie niepodwazalny argument dla gospu,a oni tylko czekają na takie uzasadnione donosiki.

Gość gość
Tylko sobie zaszkodzisz, nie jemu

Gość gość
Nic nie podniosą! Dostanie co najwyżej nakaz leczenia a jak nie skorzysta to,żegnaj gienia. Na chorobę alkoholowa dostaje zasiłek trzeźwy alkoholik! Pomysl trochę. Mops daje kasę widząc że delikwent ją przepija, już to widzę.

Gość gość
Gość 12:19 a jak mops ustala, ze nie przepija?? Każdy mający rentę na chorobę alkoholowa ma opiekuna? Kuratora?

Gość gość
Rzuć pracę i po zasiłek. Będziesz miała to co sąsiad, po co zazdrościć kiedy samemu mozna to mieć.

Gość gość
mi nie dadzą bo powiedzą żebym do roboty wypierdalał... gdyby to było takie proste to bym już dawno tak zrobił; ja już jestem tak sfrustrowany że chyba go podpale, niecieprpię swojego życia a w pierdlu przynajmniej sobie odpocznę

Gość gość
Rozpędź się i walnij głową w mur. W psychiatryku daja jeść i nie gwałacą

Gość gość
najpierw go podpale, bo wredny jestem, a potem zacznę walić głową w mur...