Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za nią, śniła mi się dziś

Polecane posty

Gość gość

Co tu zrobić

Gość gość
A masz jakieś opcje do wyboru? Ona coś czuje do Ciebie? Wie w ogóle o Twoim istnieniu? Jak jest między Wami? Napisz coś więcej.

Gość gość
Wyznaj jej swoje uczucia i nie ukrywaj sie bedzie Ci lzej :-)

Gość gość
To musiał być piękny sen. Mam rację, Autorze? :) Mi też jak mój Romeo się przyśni, to budzę się rano z uśmiechem od ucha do ucha :)

Gość gość
Piękny nie był a tylko wzmógł tęsknote

Gość gość
13:16 To dziwne. Dla mnie każdy sen, w którym pojawia się On, jest od razu z automatu piękny. Zawsze z nim w tych snach rozmawiam, czyli robię coś, do czego nie mogę się przemóc w rzeczywistości. Dlatego to takie piękne. Spełniam wtedy w tym śnie moje najskrytsze marzenia, które są z Nim związane.

Gość gość
Ja nie mam kontroli nad snami. Dziś mi się śniło że byłem z kimś z rodziny w jej pracy (i swojej dawnej) i nie spodziewałem się ale ona tam była, jak ją zobaczyłem to serce mi łomotało i słabo się poczułem. Ona podeszła i na tym się urwało. Ale potem byłem znowu w tym samym miejscu (nie wiem czy to ten sam sen), wyszedłem do domu i tam był las którego w rzeczywistości nie ma, samochód zajechal mi drogę, wysiadl jakiś facet wyjął broń i strzelil mi w łeb.

Gość gość
13:40 Nie wierzę, że nie odczułeś przyjemności, gdy ją w tym śnie widziałeś. Musiałeś czuć przyjemność, jeśli jesteś w niej zakochany. To tłumaczy te kołatanie serca. A mówi się, że serce służy tylko do pompowania krwi. Guzik prawda. Serce i sfera emocjonalna są ze sobą w jakiś sposób silnie powiązane. Nie wiem czy jest to dokładnie wytłumaczone z naukowego punktu widzenia. Pewnie tak.

Gość gość
Śni ci się bo pewnie chce byś osobiście się z nią skontaktował. Możesz zacząć rozmowę z nią : część super że cię widzę śniłaś mi się tak często ;) tęskniłem

Gość gość
15:41 Tak właśnie zacznij tę rozmowę. I bądź pewny sukcesu...albo klęski na całej linii...;)

Gość gość
Nie wierze w to