Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie dostanę szybką pożyczkę?

Polecane posty

Gość gość

Możecie mi doradzić gdzie dostanę szybką pożyczkę? Pilnie potrzebuję kasy, a do wypłaty daleko :( Nigdy nie pożyczałam kasy, nie wiem jak dziala ta cala procedura, czy sa jakies ukryte koszty? Polećcie jakąs uczciwą firme!

Gość gość
Jestes uboga?

Gość gość
tutaj masz najtańszą z tego typu instytucji: http://tracking.credy.eu/SH8L na suwaku ustawiasz sobie kwotę i okres spłaty, na dole pojawia się, wówczas Twoja rata. po wysłaniu wniosku zazwyczaj kontaktują się z Tobą telefonicznie i potwierdzają pożyczkę. pieniądze dostajesz na konto, a rachunek przychodzi drogą pocztową. tak to wygląda w dużym skrócie.

Gość gość
Wejdź na www.zcdf.info Jest z czego wybierać

Gość gość
może sms365.pl? ostatnio pożyczyłem tam trochę kasy i spoko- na ich stronie www masz wszystko objaśnione :) jak dla mnie dobry serwis- bez zbednych formalnosci, wszystko przejrzyste, bez kruczków

Gość 13_Doradca
A może warto spróbować czegoś nowego? :) Rewolucyjna karta pożyczkowa z limitem do 3000 zł! :) Nie korzystasz - nie płacisz! Pierwszy miesiąc na koszt firmy :) Spróbuj a na pewno nie pożałujesz :) www.kartatrzynastka.pl

Gość jahusu
Mogę polecić pożyczki w SMS365- właśnie z ich pomocy korzystam, gdy mam jakiś niespodziewany wydatek, a z kasą krucho. Uczciwa firma i bardzo profesjonalna

Gość gość
ogolnie odradzam chwilowki sama kiedys sie wdalam i aktualnie powiedzialam nigdy wiecej ale najlepsze wyjscie to chyba VIVUS tam dostalam od reki przez internet pierwsza pozyczka za darmo na 30 dni chcialam co prawda 500 a dostalam 400 ale w wonga wcale mi nie dali wiec vivus moge polecic jesli juz

Gość kowalusek
W kilkanaście minut dostaniesz w wonga nawet do 1500zł. Korzystałem ostatnio i dla mnie to jedna z najlepszych ofert.

Gość Chwilowkidoradca
Ja polecam z kolei http://chwilowkilodz.pl na pewno znajdziesz tam oferty, które pozwolą na wyjście z problemów finansowych.

Gość gość
A słyszeliście coś o www.aasapolska.pl? Podobno mają wysoką przyznawalność i niskie raty. Moja koleżanka korzystala z ich usług, żey kupić dziecku komputer na komunię i była bardzo zawodolona z tego jak profesjonalnie wszystko się odbyło.

Gość chandler92
W sms365 dostaniesz aż do 3 tysięcy złotych, więc może u nich sprawdź. Z tego co wiem to mają bardzo korzystną ofertę i profesjonalną obsługę. A czas oczekiwania na pieniądze jest bardzo krótki :)

Witam! Kowalusek dziękuję za skorzystanie z naszej oferty pożyczki. Na rynku polskim wonga.com udziela pożyczek krótkoterminowych od 50 zł do 1500 zł dla nowych Klientów (koszt pierwszej to 10 zł), ratalnych do 5000 zł dla nowych Klientów oraz 8000 zł dla stałych Klientów. Okres spłaty w przypadku pożyczki krótkoterminowej wynosi od 1 do 60 dni, natomiast w przypadku ratalnej do 18 miesięcy. Koszt pożyczki ratalnej jest ustalany indywidualnie po zbadaniu zdolności kredytowej. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.pl. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość marysia78b
W zeszłym miesiącu wypadła mi nieoczekiwana wizyta u lekarza, okazało sie, że muszę wykonać specjalistyczne badania w prywatnej przychodni, a nie miałam na to pieniedzy... i pożyczyłam kasę tutaj: www.sms365.pl polecam, formalnosci bylo bardzo niewiele ( i dobrze, bo ja sie zawsze gubie w tych papierkach), a pieniadze ekspresowo mialam na koncie :)

Gość gość
Z tego co wiem to sms365 droga pożyczka bo jak brałem 900 to musiałem oddać koło 1050

Gość tardissa
A może kredyty-chwilówki? Wiem, że mają naprawdę dobrą ofertę, a pierwsza pożyczka na 0%.

Gość gość
w sms365 wcale pozyczka nie jest droga- chyba że nie dotrzymuje się terminów :) korzystałam, polecam, korzystnie i szybko :)

Gość GradniaMak
Jeżeli szukasz pewnego miejsca do wzięcia pożyczki i nie chcesz płacić bardzo wysokiego oprocentowania to polecam SMS365, należą do "Rzetelna firma" więc nie musisz się obawiać, że coś będzie nie tak. Dodatkowo wproawdzili możliwośc odbioru gotowki nawet na Poczcie Polskiej

Gość GradniaMak
Jeżeli szukasz pewnego miejsca do wzięcia pożyczki i nie chcesz płacić bardzo wysokiego oprocentowania to polecam SMS365, należą do "Rzetelna firma" więc nie musisz się obawiać, że coś będzie nie tak. Dodatkowo wproawdzili możliwośc odbioru gotowki nawet na Poczcie Polskiej

Gość Olka66666
Polecam bezpieczniejszy typ chwilówki, jaką daje Feniko. Bezpieczniejszy, bo masz 4 miesiące na spłatę i mniejsze szanse, że mogłoby się nie udać spłacić :)

Gość gość
Też bym raczej skłaniał się ku pożyczce z SMS365. Korzystałem już z kilku takich firm i jak na razie SMS ma najkorzystniejszą ofertę, a przede wszystkim profesjonalną pomocną obsługę.

Gość EmiliaChwiec
Myślę, że właśnie SMS365 będzie najlepszym i do tego pewnym rozwiązaniem. Należy do Związku Firm Pożyczkowych oraz otrzymała znak Rzetelnej firmy. Na ich strnieod razu możesz ustalic ile chcesz pożyczyc i na jaki okres czasu. Umowa przejrzysta a do złożenia wniosku wystarczy dowód i numer rachunku bankowego :)

Gość gość
Viasms, brałam tam już kilka razy, dziś pozyczylam 1500zł i po kilkunastu minutach już miałam pieniądze. Podczas gdy inna firma nie chciała mi udzielić pożyczki nawet na kwotę 300zl :) dziś jest szczesliwa sroda więc za ta pozyczke dałam tylko 180zł, bardzo tanio. Vivus też jest świetny, pierwsza pożyczka za darmo a potem mają bardzo tanio, te 1500zł bodajze 215zł by mnie kosztowało.

Gość yrrokk
Nie zawsze się opłaca brać pierwszą darmową, bo są na bardzo krótki czas. Ja brałem w feniko i miałem 4 miesiąca na spłatę. A jeśli zależy Wam na tym, żeby było szybko to też się nada, pieniądze dostałem po kilku godzinach od rejestracji na stronie

Gość gość
saadi1.oferty-kredytowe.pl Można porównać i wybrać najkorzystniejsza . Można zajrzec, polecam.