Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię dzieci ( czy to normalne)

Polecane posty

Gość gość

Dzieci są fajne,mają zabawne pomysły,lubię zz nimi przebywać bawić się,uwielbiam je przytulać,całować ,głaskać,ogólnie dobrze się czuję w ich towarzystwie. Jestem ojcem trójki trojaczków w wieku 4 lat,kocham je na zabój,to najwazniejsze osoby w moim życiu ,ale obce dzieci też lubię,zawsze się uśmiecham jak widzę te maluchy w sklepie,na ulicy,zdarza mi się zwracać uwagę innym rodzicom kiedy zachowują się źle w stosunku do dzieci. Moja sąsiadka zawzięta wiedźma nazywa mnie Pedofilem i mówi że zgłosi Policji jeśli jeszcze raz pogłaskam jej wnuczkę co mi dało do myślenia czy wszystko ze mną ok. Ja jednak myślę że to ona jest jakaś zaburzona psychicznie. Dzieci są cudowne i potrzebują czułości każde nawet obce,jeżeli widzę że 5 letnia wnuczka sąiadki płacze to dlaczego mam jej nie przytulić zapytać co się stało? Ona pinda dzieko samo zostawia i tylko wygląda przez okno,ja z moimi chłopakami cały czas jestem i przychodzą inne dzieci bawić się z nami. To co mam powiedzieć 5-letniej dziewczynce .Wypiepszaj bo będę przez ciebie miał kłopoty? bo twoja babcia rozpowiada że Pan Marek to Pedofil.

Gość gość
Skoro masz żonę to Pedofilem nie jesteś.Pedofila nie interesują kobiety w ogóle.Pedofil nie jest w stanie mieć przyjemności ze stosunku seksualnego z kobietami. Normalny bardzo zdrowy koleś jesteś a sąsiadka p******a

Gość gość
Jestes z******tym ojcem, to wszystko. Lubisz dzieci, a nie podniecaja cie one. Jesli masz kolegow to ich lubisz, ale to nie znaczy ze jestes gejem. Kto powiedzial ze twoi koledzy, znajomi itp. musza byc w twoim wieku, mozesz sie przyjaznic z dziecmi i to normalne. A babskiem sie nie przejmuj, goowno moze zrobic.

Gość gość
dobrze ze nie czworki trojaczkow

Gość gość
"Lubisz dzieci, a nie podniecaja cie one" - to też nie iest argument za Pedofilią. Wielu normalnych facetów dzieci czasami podniecają,ale w sensie takim że pewne zachowania dzieci kojarzą im się z jakimś kkontekstem seksualnym. Robiono badania i na 5000 zdrowych przebadanych pod kątem Pedofilii facetów aż 80% reagowało na treści o charakterze pedofilnym wzwodem. Ludzie z nerwicami też reagują poodnieceniem kiedy wmówią sobie Pedofilię,jest to opisane przez psychologię. Podniecenie nic nie znaczy bo czasami jest niezależne od nas. Pedofilia ,raczej molestowanie to chęć kontaktu seksualnego,to świadomy plan a nie impuls. Wiele ojców ma z tym problem bo podniecają się np przy kąpieli,ale to nic nie oznacza