Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1993

Jak zakończyć tą znajomość ?

Polecane posty

Gość ja1993

Mam problem kochani. Od niecałych 4 lat piszę z pewnym chłopakiem niby jesteśmy razem, ale tylko na gg bo nigdy nie chciał mnie dodać na fb i zadzwonić ( kiedyś pisałam o tym tu) ale ostatnio mi napisał ze pod zdjęciem koleżanki dał super komentarz na fb. A mnie nie chce dodać. Od tego czasu nie odzywam się do niego parę dni , i co mu odpowiedniego napisać na zakończenie ? :( Bo jestem kompletnie pogubiona, nie chce życia wypełnionego jego kłamstwami o miłości

Gość gość
pokaż mu zdjęcie jak srasz na kiblu to się odczepi.

Gość gość
Ja bym go olała teraz bez słowa. Już cała ta wasza "znajomość" tylko przez gg, to jakas farsa, a to ze cię trzymał w ukryciu nawet na fb, to dziecinada.

Gość gość
gimbaza do nauki.

Gość gość
gosciu: Napisałaś ze byś go olała, a więc mnie utwierdziłaś w przekonaniu ze dobrze robię :) Nigdy więcej JEGO BAJECZEK :( pozdrawiam :3

Gość gość
przepraszam jaka "miłosc"? nie spotykacie się w realu tylko przez 4 lata na gg? widzialas go choc raz w zyciu? nie no po takich wpisach smiec twierdzic ze autorka ma nie wiecej niz 13 lat. jak zakonczyc tą wirtualną znajomosc? normalnie-olac i tyle,wiecej nie pisac do niego. proste?

Gość gość
gość dziś gosciu: Napisałaś ze byś go olała, a więc mnie utwierdziłaś w przekonaniu ze dobrze robię usmiech.gif Nigdy więcej JEGO BAJECZEK smutas.gif pozdrawiam :3 x Oczywiście że dobrze zrobisz, jego zachowanie dalekie było od normalności i szkoda na niego czasu tracić, smucić się albo płakac przez takiego. Powodzenia .... z innym :)