Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorota Wellman za gruba

Polecane posty

Gość gość

Proszę wyślijcię Ją na odchudzanie .Wygląda strasznie!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To przez Lidla bez przerwy reklamuje i się zachwyca tym.

Gość mia100wy
Dorota W jest fajna i pozytywnie 'szajbnięta' , ma i posiada 1500 pomysłów na minutę ale nie wyobrażam sobie z taką kobietą normalnego bzykania nawet od tyłu , nawet na 'pieska' , jak wiadomo, takich Polek są setki , być może nawet tysiące wyglądające jak Dorota W , są fajne, fajnie się rozmawia ale nie nadają się do życia, ponieważ tak wyglądają jak Dorota i może być jako SUPER KOBIETA i obiady wykonywać fantastyczne jako żona będzie idealna ale w towarzystwie nie pokarzesz się z taką grubą pokraką, każdy wyśmieje, że fajny facet i pokazuje się z lochą lub pasztetową

Gość gość
No to jest własnie baba która nie wyglada na kobietę, taki waleń, słoń i wieloryb w jednym.

Gość gość
No to pocałujcie ją w d u p e....bo wy do pięt jej nie dorastacie szmaciarze...

Gość mia100wy
mimo wszystko Dorota W nagrabiła sobie zdrowo, pamiętam artykuły Doroty W na temat kontrolerów ruchu lotniczego pracujących w PAŻP , Dorota W pokazywała się tam, gdzie coś tam się działo w realu , gdyby została korespondentką wojenną jak Miodowicz , który zginął na wojnie to być może jeszcze inaczej by było zrozumieć Dorotę ale w chwili obecnej , gdy być może za moment będą kule świstać w Korei Północnej , czy nie warto pomyśleć Pani Doroto i INNI z zespołu na temat transmisji on-line z Korei Północnej do Polski , tam w stolicy Korei Płn jest nadal Polska pięknej jakości Ambasada , chyba Nas tam nadal lubią Koreańczycy z Północy za okazałą pomoc w roku 1953

Gość gość
gość dziś po d***e takiego kaszalota całować?!

Gość mia100wy
Dorota W , jedź tam do Koreii Północnej i zrób reportaż o tej Korei jeszcze lepszy od Fidyka i jego dokumentu typu 'DEFILADA' , popatrz na tę stronę http://natemat.pl/124617,polecialem-do-korei-polnocnej-z-biletem-w-jedna-strone-polak-spedzil-tam-miesiac-i-pokazal-kraj-jakiego-nie-znamy wszyj sobie 'pamięci' do tzytzkonosza, do majtek, wsadź 'pamięci' do vaginy ale jedź tam i nagraj wszystko w Korei Płn , po powrocie zapewnie się pochwalisz, że schudłaś ale tak zwany 'materiał' zakonspirowany na pamięciach będzie ważył o wiele więcej niż Ty i życzę połamania pendrive !

Gość gość
Podobno ona wcale nie jest taka miła i sympatyczna w rzeczywistości.

Gość Mariolcia23
Ja nie mogłam się pogodzić ze swoją nadwagą, ale też nie potrafiłam zbyt wiele z tym zrobić. Wszystkie próby były albo nieskuteczne, albo nietrwałe. Dopiero w tym roku, gdy wszystko starannie rozplanowałam - i dietę w trakcie odchudznia i po nim, do tego zumbę 2 razy w tygodniu i bardzo trafiony suplement - therm line pro - udało mi się niesamowicie ruszyć do przodu. Schudłam 13 kg w 2,5 miesiąca i jak na razie nie mam żadnego problemu z utrzymaniem tego efektu. Myślę, że jeżeli uda mi się zrzucić jeszcze 5-6 to będę mieć wymarzoną sylwetkę :)

Gość gość
Mariolcia23 wpisujesz tą reklamę produktu w kazdym temacie ten sam tekścik, tylko zmieniasz nick i myślisz że ktoś sie da nabrać :D